AKTUELNO

Pevači se uveliko pripremaju za koncerte!

S obzirom da je pandemija na izmaku, a da se letnja sezona uveliko bliži, spekuliše se o ugovorenim tezgama pevača, ali i cenama po kojima zakazuju nastupe.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Većina muzičara je preko svojih menadžera zakazala nastupe u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni za predstojeće leto. Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac, Darko Lazić, Teodora Džehverović, Jelena Rozga, Katarina Grujić i Sloba Radanović ugovorili su nastupe, ali čije cene, uprkos pandemije, nisu spustili ni za evro.

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Kako pišu mediji od vlasnika pojedinih klubova, Prija Jelena Rozga po tezgi uzimaju 12.000 evra, Bekvalčeva i Darko Lazić 8.000, hiljadu evra manje traži Sloba Radanović. Cena Teodore Džehverović varira od sedam do devet hiljada, u proseku je 8.000, a Katarina Grujić nastup naplaćuje od četiri do pet hiljada u zavisnosti od mesta gde i koliko nastupaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan kasnije, 27. juna, Aca Lukas pevaće u Novom Pazaru i za to, kako tvrde izvori, dobiti 15.000 evra.

Očigledno je da su vlasnici klubova spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca bez obzira na to što nisu radili skoro godinu dana. S druge strane, pevači se nadaju da će na Crnogorskom primorju imati najviše posla.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Aleksandra Prijović

#Darko Lazić

#Katarina Grujić

#Nataša Bekvalac

#Slobodan Sloba Radanović

#Teodora Džehverović