AKTUELNO

Pravda se sve vreme!

U toku je emisije 'Pitanja gledalaca'. Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Nenada Aleksića Ša:

Rekao si Sandri kako se poslednjih dana osećaš mnogo bolje i svežije, da li si napokon shvatio koliko je Tara bila toksična za tebe?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se borim, da bih izdržao ovde, neću da posustanem. Ovde u Zadruzi je teško graditi idealan odnos, ne verujem da je naša veza toksična. Ja sam ostavio vreme da pokaže sve. Napolju smo svi drugačiji. Ja ne bih bio više ni sa jednom devojkom u Zadruzi sem Tare - rekao je Ša.
Ja sam primetila i rekla mu da je drugačiji. Smatram da se njemu mozak navikava na to da Tara nije sa njim. On je mnogo bolji, nije napet, opušten je. Mislim da vi niste jedno za drugo, i to je moje mišljenje, isisali ste jedno drugom energiju. Milane, on je dobio boju - rekla je Sandra.
On je puno bolje, jer nama više tih tenzija, problema. Ona pitanja shvati pogrešno. Biće on bolje ne brinem sam ja za njega. Ja mislim da on voli Taru, mi nismo pričali o Ivani. Mada moje mišljenje da će sve videti kada izađe, i da računa na najgore - kometarisao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne može da prestane da voli ženu tako odjednom - rekao je MIća.
On ne zna šta je prava ljubav, ali voli nju. On veruje u to i to ga drži ovde, ali videće se sve - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga