AKTUELNO

Hit!

Predstavnice Srbije na "Evroviziji", devojke iz grupe "Hurricane", nastupaku večeras pod rednim brojem 9, a Marija Šerifović im svakodnevno puža podršku. 

Sada su se Marija Šerifović i Sanja Vučić kladile u 20 evra. Video snimak je "isplivao" na Jutjubu, a njih dve su napravile pravi hit i pometnju na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen YouTube/Marija Serifovic

Naime, Sanja tvrdi da će Italijani odneti pobedu, dok Šerifovićeva ne smatra tako.

Foto: Printscreen YouTube/Marija Serifovic

- Treme nema. Možda malo pozitivne, ali to je ono što nam dodatno daje energiju da budemo još bolje. Drago nam je da se ljudima svidelo to što su mogli da vide, nadamo se da će reakcije biti još bolje kada svi vidite ceo nastup večeras. Cela delegacija Srbije gledala je prvo polufinale iz našeg hotela na velikom video bimu, navijali i interno pogađali ko ulazi u finale. Sviđaju nam se sve pesme, ova godina je jaka i zaista je teško izdvojiti samo jednu. Tu su Italija, Hrvatska, Azerbejdžan, Finska, Švajcarska ali i mnogo drugih pesama koje rado slušamo u areni dok se spremamo za naš nastup. Nismo uspele da vidimo nastup Francuske niti da je upoznamo, ali nadamo se da će to biti moguće ako prođemo u finale. Podrška naših ljudi može da bude samo motivacija. Jedva čekamo da izađemo na scenu i pokažemo vam na čemu smo svih ovih meseci radili, kako mi, tako i ceo ovogodišnji tim Srbije. Marija je sjajna, njen dolazak dodatno nam je ulepšao dane u Roterdamu. Podrška od naše jedine evrovizijske pobednice neizmerno znači i hvala joj na tome. Nadamo se da ćemo ući u finale, a tamo ćemo dati sve od sebe da budemo maksimalno dobre - rekle su one.

Foto: Instagram.com/serifovic

Autor: M.M.

#Marija Šerifović

#Sanja Vučić

#hurricane