AKTUELNO

Daće sve od sebe da zablistaju!

Nakon vesti da je muzičar grupe "Dadi og Gagnamagnid", koji predstavlja Island na "Evroviziji", kao i predstavnik Holandije na pomenutom takmičenju pozitivan na korona virus, oglasio se i PR grupe "Hurricane".

- Devojke se osećaju sjajno. Euforične su jako, malo su pod tremom, ali to je ona trema koja je pozitivna i uvek dobrodošla. Spremne su za nastup, ceo tim je uz njih. Pre neki dan im je kao podrška došla Marija Šerifović, a danas im se pridružio i Nemanja Antonić, koji je pisao muziku za pesmu. Takođe, u Roterdamu sa devojkama je kao podrška i Darko Dimitrov, koji je sa Nemanjom radio muziku za "Loco Loco". Ono što znam je da one jedva čekaju da izađu na scenu i sigurna sam da će dati sve od sebe da zablistaju - rekla je Ana Antonić, PR menadžer grupe.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Kada je u pitanju zdravstveno stanje devojaka, Ana je otkrila da su devojke odlično i da se sve delegacije testiraju na 48 sati na koronavirus, a da u Areni moraju da menjaju maske na svakih sat i po vremena.

A evo koja su njihova očekivanja od takmičenja:

- Ono što očekuju i čemu se nadaju Ksenija, Sanja i Ivana, kao i svi mi, jeste da prođu u finale, pa posle kako bude, neka bude - kaže Ana.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Podsetimo, devojke večeras nastupaju devete po redu, a bore se za ulazak u finale, koje se u Roterdamu održava prekosutra, u subotu.Kladionice im predviđaju ulazak u finale, a Sanja, Ksenija i Ivana pozvale su našu dijasporu da ih podrži večeras putem društvenih mreža.

Autor: M.K.