AKTUELNO

Procvetao!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Pušten je klip na kojem su Nenad Aleksić Ša, Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević koji su priučali o Tari Simov, naime Karić je govorio Ša da mu se divi što je Tari prešao preko nekih stvari. Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se preispitujem već neko vreme zbog ovoga - rekao je Ša.
Meni da si rekao ovo, ja bih te.,.. Molim te, ne zaljubljuj se više, šta će tebi takva devojka - ubacio se Đedović.
Ja sam stavio tačku na priči Tare i Ša. Ja sam dao 100% sebe, a nisam dobio ništa. Osvestio sam se i sada se okrećem sebi - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sjajno što je Stefan besniji na Taru od Ša. Ti dobijaš papire za razvod, a ona ide u urgentni i javlja se Stefanu (bivši verenik), da li je ona luda. Ti kada si danas ustao i rekao ono što osećaš, svima je bilo lakše. Meni je fascinanatan način kada si ti prihvatio to za Stefana. Izgubio si Ivanu zbog Tare, a sada si shvatio da si možda pogrešio - rekla je Sandra.
Napokon si shvatio neke stvari - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se sližio sa Sandrom, on se previše žrtvovao zbog Tare, ali meni je drago što se to desilo, što je digao ruke od tog bolesnog odnosa, ja sam bio protiv toga - kometarisao je Kenan.
On se borio, i sam je sebe bodrio, a onda je razmislio i shvatio neke stvai. On je bio svestan svega, a sam sebe je tešio ali je na kraju uspeo da se izbori. On je govorio da će sve videti kada izađe, nije verovao da ga čeka - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve se slažem sa Kenanom i Sandrom, verujem da je to zaista tako, shvatio je neke stvari, da je ponizio sebe. Ljudi ovde shvataju mnogo toga, i samo napred Ša, budi kakav si bio, ja ne mogu doduše, ja nisam normalna, ali mogu i ja da budem bolja - rekla je MIljana.
Ja njemu pokušavam da objasnim neke stvari od kako je Tara otišla. On je nju previše voleo, govorio je da se nikada nije toliko zaljubio, a veza im je bila katastrofalna - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu uvek govorila da nisam neko ko ima pravo da osudi to, ali sam se respravljala sa njim kada sam mu govorila da se sve vidi. On je mene tada krenuo da vređa, a to nije bilo potrebe, svi smo znali do čega će doći. Ja sam njemu pokušala da skrenem pažnju, ali on nije hteo da sluša, ali sada je svestan da je pogrešio, i bori se da izađe iz svega. Ovo mu je jedna ispravna odluka - komentarisala je Nataša.
Ja stojim iza svojih reči - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga