AKTUELNO

Šesnaest najtalentovanijih učesnika "Pinkovih zvezda" pokušaće da zasijaju kao nikada do sada i trijumfuju u aktuelnoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Već nekoliko meseci unazad milionski auditorijum Televizije Pink bez daha pratio je svake subote najtalentovanije mlade pevače sa ovih prostora koji su u "Pinkovim zvezdama" svojim nastupima sve ostavili bez daha. Šesnaest najboljih uspelo je da osvoji simpatije članova stručnog žirija, dokaže svoj talenat i obezbedi sebi plasman u polufinale najpopularnijeg muzičkog takmičenja, a sada se približio trenutak kada svi oni kojih su mesecima pratili njihov profesionalni razvoj i napredak na glamuroznoj Pinkovoj sceni treba da daju svoj sud.

Foto: Pink

Pre samog superfinala "Pinkovih zvezda", čitaoci portala Pink.rs moći će da u anketi u okviru ovog teksta glasaju za svoje favorite, a onom takmičaru koji bude osvojio najviše glasova čitalaca, sledi specijalna nagrada portala Pink.rs koja će biti dodeljena u noći proglašenja pobednika!

1. Sara Reljić

Ova dvadesetogodišnja Beograđanka osvojila je članove žirija, ali i publiku zahvaljujući svojim uvek efektnim nastupima, ali i atraktivnom izgledu na koji niko nije ostao ravnodušan.

Foto: E-stock

2. Adam Labunski

Talentovanog mladića iz Skoplja publika širom regiona upoznala je u prošloj sezoni "Pinkovih zvezda", gde je imao zapažene nastupe, a sreću je ponovo okušao ove godine. Sada je na korak do ostvarenja svog sna.

Foto: E-stock

3. Milica Jokić

Jedna od najmlađih takmičarki ove sezone, šesnaestogodišnja tinejdžerka iz Beograda, izdvojila se sjajnim interpretacijama pretežno folk i narodnih pesama, a u tom maniru planira i da stigne do samog superfinala.

Foto: E-stock

4. Ismail Delija

O njegovom pevanju mnogo se pričalo i u "Pinkovim zvezdicama", gde je bio veoma primećen, a nakon što je dodatno sazreo i usavršio svoje pevanje, talentovani petnaestogodišnjak iz Nikšića oduševio je žiri "Pinkovih zvezda" i stigao do polufinala.

Foto: E-stock

5. Zorana Stefanov

Ona ima dvadeset godina i važi za jednu od najatraktivnijih takmičarki u ovogodišnjim "Pinkovim zvezdama". Njeni nastupi su uvek zapaženi i ostave snažan utisak na sve, a seksi Obrenovčanka potrudiće se da tako bude i do samog kraja.

Foto: E-stock

6. Petar Barović

On ima 18 godina, dolazi iz Vrbasa i svojim talentom oduševio je sve. Sjajno se snalazi u pop pesmama zbog kojih se izdvojio i privukao pažnju na sebe, a svojim nastupom u polufinalu pokušaće da obezbedi plasman u samu završnicu takmičenja.

Foto: E-stock

7. Andrijana Radonjić

Jedna od najatraktivnijih i najtalentovanijih učesnica "Pinkovih zvezda" ima 21 godinu i dolazi iz Požege. Sve je kupila svojom lepotom i pevačkim talentom, a mnogi joj prognoziraju sjajnu karijeru.

Foto: E-stock

8. Nina Stanimirović

Njen blistavi osmeh u kombinaciji sa sjajnim izgledom i vokalom odmah je kupio žiri. Do sada je na Pinkovoj sceni izvodila pop i rok pesme, a kakvog "keca u rukavu" čuva za polufinale i superfinale, ako se tamo bude i plasirala, ostaje da vidimo.

Foto: E-stock

9. Albert Bakić

Dvadesetjednogodišnji Smederevac brzim folk pesmama uvek napravi sjajnu atmosferu u studiju "Pinkovih zvezda", dok emotivnim izvođenjima zahtevnih balada članove žirija uvek dirne pravo u srce, što će pokušati da uradi ponovo.

Foto: E-stock

10. Dragana Aleksić

Ona može baš sve - lepa i harizmatična Paraćinka odlično se snalazi i u pop i u folk vodama, a u kakvom svetlu će se predstaviti TV publici u samoj završnici takmičenja, ostaje da saznamo.

Foto: E-stock

11. Bogdan Martinović

Tridesetdvogodišnji stomatolog iz Beograda sjajno se snalazi u ordinaciji, a mnogi bi rekli još bolje na glamuroznoj sceni "Pinkovih zvezda". Bogdanu je ovo druga sezona u kojoj učestvuje, a kakav će plasman ostvariti saznaćemo vrlo brzo.

Foto: E-stock

12. Melika Moranjkić

Kada peva ova šesnaestogodišnja devojčica, svi u studiju "Pinkovih zvezda" ježe se od glave do pete. Odlično se snalazi u visinama i zahtevnim baladama, a nema sumnje da će sebi ponovo zadati težak zadatak.

Foto: E-stock

13. Andrej Dorić

Dvadesetdvogodišnjem pevaču iz Vrbasa mnogi predviđaju blistavo mesto na domaćoj pop sceni, a da li će gledaoce Televizije Pink pokušati da još jednom oduševi pop pesmom bržeg ili sporijeg ritma ostaje da saznamo.

Foto: E-stock

14. Marko Stolić

Mlad pevač iz Smedeva dokazao je u "Pinkovim zvezdama" da na jednako sjajan način može da izvede numere različitih žanrova. Osim neospornog talenta karakteriše ga i svestranost, a ovaj put spreman je da da svoj maksimum i oduševi sve.

Foto: E-stock

15. Aleksa Savić

Talentovani Beograđanin uspeo je da osvoji simpatije brojnih devojaka širom regiona, delom svojim izgledom, a delom poznatim pop pesmama kojima je u njima budio najdublje emocije.

Foto: E-stock

16. Indira Beriša

O njoj govori čitav Balkan. Vokalnim sposobnostima i ponašanju šesnaestogodišnje Beograđanke, koja se najpre takmičila u "Pinkovim zvezdicama", divi se ceo region, a pohvale stižu i od eminentnih muzičara sa ovih prostora, čije je zahtevne numere izvodila u "Pinkovim zvezdama". Od njenog pevanja svi su se ježili, mnogi su i plakali, a kakve li će reakcije izazvati u poslednjim emisijama "Pinkovih zvezda" ostaje da vidimo.

Foto: E-stock

D. Tanasijević

#Glasanje

#Pinkove zvezde

#Televizija Pink

#pevač

'