AKTUELNO

Ovo nije mogla ni naslutiti!

Naredni klip prikazao je zadrugarima raspravu Kristine Spalević i Kristijana Golubovića zbog Nadice Zeljković i njenih komentara:

Ja imam problem sa njim, jer on Nadici to daje za pravo da komentariše, kako sam ja budala, a on rijaliti igrač - rekla je Kristina.
Kristijan i ja se razumemo, bila sam previše razočarana, slaba sam na njega, ona to ne može da shvati, još je mlada. Ona ne može da nas shvati, jer nije prošla ono što smo mi prošli, on mi je pojasnio kako su oni stupili u vezu, da je to bio neki trenutak slabosti, alkohol. Druga teza je bila kako se Ivana oseća, šta on oseća prema Ivani, treća stvar, ti nisi prva, ti si 1001. žena, naravno da si u nekom trećem izdanju. Rekao je da trudna ostati nećeš i da će sve uraditi da se vrati porodici, peglaće odnos sa svojom ženom - otkrila je Nadica.
Rekao si da sam bila trenutak slabosti? - pitala je Kristina Kristijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je da nije u alkoholisanom stanju znao šta će i gde će, uhvaćen je bio tako, posle mi je rekao da će peglati odnos sa ženom, posle je nastavio sa tom igrom. Ja samo prenosim ono što je on rekao - objašnjavala je Nadica.
Ja ti verujem, evo, ja mislim da si ti u pravu - rekla joj je Kristina.
Pa, dobro, i Janjuš je prošle godine rekao da mu je Maja sprdnja - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad imam novu informaciju, rekao mi je da nije zaljubljen u nju, da ona samo misli kako jeste. Ne znam sad zašto ljudi skaču na mene zbog njegovih reči, on meni tako deluje i to je to, to je sve on rekao - setila se Nadica.
Šta je Sloba radio, šta? I Sloba je pravio šou? - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga