AKTUELNO

Sa njim se nikad ne zna!

Darko Lazić se, po svemu sudeći, vratio starom načinu života. Dok mu verenica Marina Gagić, s kojom je najavio venčanje za 24. jun, kod kuće spava sa sinom, on se provodi s nepoznatom devojkom.

Foto: Instagram.com

U prilog tome svedoči snimak koji se pojavio na društvenim mrežama i na kojem se vidi da je Lazić bio gost na jednom veselju u četvrtak veče u Irigu, gde je došao s javnosti nepoznatom crnkom, s kojom do sada nije viđen u društvu. On je u kafanu stigao oko 23 časa, a najavio ga je kolega Jovan Perišić, koji je takođe bio jedan od zvanica.

- Dobro veče, dragi prijatelji, evo, Darko Lazić je stigao - rekao je Perišić, nakon čega je usledio aplauz. Lazićeva prijateljica nije skidala osmeh s lica, ali se trudila da bude neprimetna. Prema rečima našeg sagovornika koji se zadesio na licu mesta, Darko je celo veče bio veseo i raspoložen. Pevao je i svirao, a prisutni gosti su izbegavali da ga snimaju s devojkom s kojom je i došao. Provod je trajao do zore, ali nije poznato da li su njih dvoje zajedno otišli svojim kućama. Inače, otkako se situacija u porodici Lazić smirila i Marina vratila u porodični dom u Brestaču, pevač je nastavio da izlazi i da se provodi. Uskoro počinje i da radi punom parom jer ima zakazane tezge širom Srbije i regiona, i ova zabava kod prijatelja i kolege Bože Džonsa mu je dobro došla da se zagreje za predstojeću letnju sezonu.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Darko i Marina su poslednjih mesec dana prošli kroz težak period koji su uspeli da prevaziđu. Čak su nedavno bili zajedno i u manastiru sa sinom. Trenutno je, kako oni tvrde, sve u najboljem redu, pa se mnogi pitaju ko je misteriozna devojka koja je s pevačem tako kasno došla na žurku. U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s Lazićem kako bismo proverili da li je njegova žena znala s kim izlazi u noćni provod, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Foto: Instagram.com/gagic_marina, DARKOLAZICOFFICIAL

Autor: M.M.

#Darko Lazić