AKTUELNO

Glumica je svojim priznanjem sve ostavila u čudu.

Glumicu Evu Ras (77) od rođenja prati prokletstvo gubitka voljenih osoba. Mnogo pre nego što je ostala bez supruga Radomira Stevića Rasa u njegovoj četrdesetoj, a zatim i ćerke Krune, koja je iznenada preminula u 24. godini, umetnica je pretrpela gubitak za koji je saznala tek kada je progovorila.

Njena sestra bliznakinja se rodila mrtva, a Rasova sebe krivi za taj gubitak.

Foto: TvPink Printscreen

Celog života me prate tragedije. Čim sam progovorila i osvestila se na ovom svetu, saznala sam da je moja sestra bliznakinja umrla u majčinoj utrobi. Kao da to nije bio dovoljan šok za mene, još devojčicu, nego sam slušala najogavnije stvari. Na primer: „Kako se ova rodila živa, a ona ne?“ Iz toga sam zaključila da sam ja kriva za njenu smrt. Ta moja sestra je mene volela i zbog mene je umrla. Kad sam odrasla, dala sam joj ulogu da je ona bila violina dok smo bile sestre u stomaku - kaže Eva.

Čitavo njeno detinjstvo bilo je obeleženo tim nesrećnim slučajem.

Nećete verovati, kad sam bila mala, stalno sam pričala o njoj i tim trenucima koje smo zajedno provele u majčinoj utrobi. Tada su me smatrali ludačom, a danas je to evidentno da fetusi u utrobi majke imaju uspomene i da se njima tamo dešavaju razne stvari. Imala sam fazu kada sam se pitala da li sam ja ona, pa sam ja umrla tamo, a sad ona živi ovde - kroz suze prica Eva.

Foto: YouTube screenshot

Posle toliko decenija odlučila je da napiše knjigu o svojoj sestri.

- Biće junakinja mog novog književnog dela. Zvace se Temura.

Autor: Pink.rs

#Eva Ras

#Smrt

#glumica

#sestra

'