AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Aleksandra Nikolić i Filipa Cara. Na red da nominuje je došao Nenad Aleksić Ša:

O Filipu sam već pričao, ona može od mnogo dobrog lika da postane mnogo loš lik. O Aleksandri, ona igra rijaliti, i to veoma glupo. Nemam ništa protiv tebe, sama sebi šteštiš. Sačivaću Filipa - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

O Caru sam sve rekla, nemam namera da ponavljam. Aleks i ja smo prekinule komunikaciju, nisam neko ko će ovde da se liže a da nemam lepo mišljenje o njoj, ali me ona nikada nije uvredila. Šaljem Cara - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si mi da ćeš mi je*ati mamu, tako da mama zovi taj broj što sam ti rekla. Filipe ti si pokazao sebe, ti pričaš kako će me on zlostavljati, kako ćeš pi*ati po meni - krenula je Mina.
Je*ala si se sa mnom kada si se vratila. Tebe ništa ne može da poremeti, jer si se je*ala sa 14 godina - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama molim te zovi onoga koga treba, znamo svi koji je dogovor bio. Ti mnogo pričaš a ništa ne pričaš - rekla je Mina.
Ako ja krenem da pričam - pretio je Car.
Nebitan si mi, Aleks nemoj da se ponašaš tako, da se ugledaš na Cara. Kada se bude vratila iz izolacije ona i ja ćemo da se družimo i da pričamo. Ona nije normalna, najgora je za sebe, nadam se da će Aleks prestati da pravi budalu od sebe - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jok na tebe će da se ugleda, ti koja ideš pi*kom na ljude - rekao je Car.
Nominujem Aleks, a ovog ću sačuvati - rekla je MIna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga