AKTUELNO

Kao i svakog petka, sinoć je u Belu kuću ušao voditelj Darko Tanasijević, kako bi se odigrala emisija "Nominacije". Zadrugari su birali između potrčaka vođe Kristijana Golubovića - Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

Većina zadrugara osula je paljbu i po Aleksandri Nikolić, kao i po Filipu Caru, iako je ova zadrugarka trpela više kritika. Tokom emisije došlo je i do karambola. Car je počeo da vređa Minu Vrbaški i došlo je do žestokog sukoba između ovo dvoje zadrugara.

Brzo je najavljena i pauza za reklame, a Car je nastavio da se obračunava sa Minom. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno, a u jednom trenutku su morali da razdvoje Aleks i Cara.

Emisija je još jednom prekinuta i to tačno u ponoć, kada je Dragana Mitrović iznenadila svoju drugaricu Maju Marinković. Maji je danas rođendan, a ona sinoć nije dobila iznenađenje od Janjuša tačno u ponoć, što će kasnije biti uzrok njihove svađe.

Nakon ovoga došao je red da svoju nominaciju da Mina. Ona se obratila Caru povodom psovki i uvreda, došlo je do još jedne žestoke svađe, a onda je Vrbaški sve šokirala nominacijom. Naime, ona je nominovala Aleks, kako bi se sabrala.

Nebitan si mi, Aleks nemoj da se ponašaš tako, da se ugledaš na Cara. Kada se bude vratila iz izolacije ona i ja ćemo da se družimo i da pričamo. Ona nije normalna, najgora je za sebe, nadam se da će Aleks prestati da pravi budalu od sebe - rekla je Mina.
Jok na tebe će da se ugleda, ti koja ideš pi*kom na ljude - uzvratio je Car.
Nominujem Aleks, a ovog ću sačuvati - zaključila je Vrbaški.

Tokom još jedne pauze za reklame, Maja je iskoristila priliku da zameri Janjušu što joj nije spremio tortu za rođendan, kao što to ostali takmičari rade za svoje devojke. On joj je rekao da ga je iznervirala i da je zbog toga ostala bez iznenađenja.

Mina je poručila da želi da provocira Cara svakog dana, sve dok ne bude uradio nešto zbog čega će biti diksvalifikovan. Kada su se sreli u ekonomskom dvorištu, Vrbaški je i Caru rekla da će to uraditi.

Vratili smo se u Belu kuću, a zadrugari su većinom glasova nominovali Aleksandru za izbacivanje. Ona je cimerima poručila da može da bude i najbolja i najgora, a da sve zavisi od osobe sa kojom je. Car se nije posebno obratio takmičarima, kao je u poslednjem periodu nekoliko puta bio potrčko.

Došlo je vreme da zadrugari saznaju koga je publika nominovala za izbacivanje. Najmanje SMS glasova podrške ove nedelje imali su Rialda Karahasanović, Anja Todorović, Dragana Mitrović i Jovan Cvijetić Cvele. Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Darko je saoptišo zadrugarima da u duel za izbacivanje sa Aleksandrom ide Cvele, što je šokiralo zadrugare. Anja je odmah briznula u plač, kako postoji velika mogućnost da će je njen voljeni napustiti u nedelju, kada će se odigrati emisija "Izbacivanje".

Odmah nakon "Nominacija", počela je "Igra istine", a prvo pitanje je postavljeno Filipu Caru. Nadicu Zeljković je zanimalo šta je on pričao sa Minom u dvorištu i zbog čega ponovo pokreće priču sa njom, kada ima većih muka. Zbog ovoga su ga mnogi zadrugari osudili, smatravši da on treba da se fokusira na potencijalnu trudnoću Sanje Stanković, a ne da produbljuje sukob sa Minom.

Car je potom upitao Minu da li zaista želi da ga vidi van Bele kuće, a ona je rekla da ne želi. Ona ga je upitala sa kojim je to zadrugarima spaja, a Filip je iskazao sumnju da će se njegova bivša smuvati sa Nenadom Aleksićem Ša, kako bi se osvetila i njemu i Tari Simov.

Ša je skočio kao oparen, rekao da on nije trofej koji se tako osvaja i da voli Taru. Podsetimo, reper je nedavno javno raskinuo sa diskvalifikovanom Tarom, zbog sumnji da se ona viđa sa momcima dok je on u "Zadruzi".

Lepi Mića postavio je pitanje Kristini Spalević, a pevača je zanimalo zašto je ona plakala ovih dana.

Kristina, da li te je stid? Da li osećaš ikakvu grižu savest, da li moralni kodeksi kod tebe postoje da imaš se*s javno na televiziji? I da li razmišljaš kako će van kad se on vrati svojoj ženi? - pitao je Mića Kristinu.
Apsolutno, zato nisam juče mogla da funkcionišem, iskulirala sam malo. Mislim da smo malo preterali, i njemu sam rekla. Sramota me je, prvo sam više razmišljala o njemu i statusu, a juče sam se osećala baš loše zbog toga. Da li će uopšte doći u kontakt posle toga? Ako ga ne volim, ja ne bih uopšte ovo radila. Umesto da prestanem da radim to, onda odem još dublje. Ja lično ne bih prešla preko tako nečega, a ako to njegova žena uradi, nijedne sekunde mu ne bih zamerila. Meni je moj otac rekao ako se poljubim sa nekim, odreći će me se preko novina. Ja nemam gde, ili da funkcionišem ovde, da preživljavam ili da padnem u depresiju. Šta je tu je, samo ono što ljudi ne vide, jeste da imam griže savesti. Što sam iskrenija i više zaljubljena, neke stvari mi postaju ponižavajuće. Eto, posle svega ja njega pitam da li se i u privatnom životu tako šali. Ja samo u glavi imam to, da li će me porodica prihvatiti kad se vratim. Uvek sam bila tatin sin. I najgore mi je što znam da mi je verovao kad sam rekla da nikad neću poljubiti nekog ovde. Kad sam došla ovde, nisam se pronašla uopšte. Smatram da ja treba da osećam grižu savest, jer sam uradila neke stvari koje mi nisu u prirodi. Ne kajem se, samo zbog načina na koji forsiramo tu priču. Volim ga kao... Jao kako se ošišao - odgovorila je Kristina, a njena iskrenost oduševila je zadrugare.

Rialda Karahasanović je upitala Marka Đedovića zbog čega se danas pokačio sa Jovanom Ljubisavljević i šta misli o klipu Čorbe i misice iz šteka.

Bila je tišina u jednom trenutku, kada se krije nešto skida se bubica, ili se ide u štek i šapućeš. Kakve veze ima ćošak sa šaputanjem? S obzirom da se krije, mislim da jeste bio poljubac. Šta radi u ćošku gde nema kamera? Čorba mi je rekao da se ne seća. Ja sam za nju rekao da je lažov, i on prošao samo i rekao da neće da komentariše. Ne postoji volja da se takve stvari raščiste. Jovana ima tu osobinu i sklonost ka laganju. Ja sam je branio, njen način razmišljanja. Ali na takve stvari nisam hteo da ostanem imun. Ti si rekla da je Stefan bolestan - rekao je Đedović.
Ja moram da kažem da nikada nisam pravila Stefan bolesnikom, to je izvučeno iz konteksta - rekla je Jovana.

Nenad Aleksić Ša se pokajao što je javno raskinuo sa Tarom.

Ta konstantna pitanja, Tara, Stefan, i znaš kad ti pukne film, i puko sam samo. Rekao sam šta sam rekao. Ne mislim da stavljam tačku, smorio sam se tad kad sam to rekao, i dalje je volim i nedostaje mi. Danas ne mogu da se sastavim. Na silu se trudim danima. Znate zašto, ubilo me kad je otišla, a znao sam da će da ide. Nisam očekivao da će sve da se sruči na mene, i nedeljama unazad stalno bombardovanje pitanjima. Videću kad izađem, to što sam rekao, ubilo me, slomilo me. Ja se kajem što sam to izgovorio, i zato sam sa Minom otišao danas, ona me saslušala. Ako sam majmun i magarac, videću kad izađem napolje - istakao je Ša.

Kristijan Golubović je u emisiji imao ispovest o svojoj supruzi Ivani dok je pričao o svojoj ljubavnici Kristini Spalević.

To je mnogo emocija, priče, i ovde nam je mozak u konfuziji. Da l' punio ili ne punio, može i ona da zatrudni. Ako ona nastavi ovako da štuca na ove gluposti, mora da zna da nije sa harmonikašem, tamo nekim mangupom, nego si sa institucijom koja može sve da podnese. Do ozbiljne priče, treba mnogo rada, a ozbiljna razlika je u godinama. Sada sam ja nastavio sa tim nemoralnim ponašanjem. Znaju kakav sam otac i muž bio, tu sam izgubio, ali treba da shvate da je moj odnos sa Ivanom je bio satkan od nekog kinjenja, i depresivan i nezadovoljan. Ja bih za moju Ivanu dao sve, išao na mesec, ona je meni rodila najlepšu ćerku, i ona zna da ja ne želim da me sahrane ležeći već stojeći. Moj posao nije normalan, i ne mogu ja da se krećem lagano i transparentno, Ivana za Isusa Hrista misli da je homose*sualac, ona svima nađe manu. Ona je ogorčena na mene zbog mog života. Što je ona mene birala, ona će znati kada krenu kola nizbrdo. Ja sam imao svoje tablice lične na kolima. Znaš da je napravila haos kada je čula da ću da uđem ovde. Ja sam ušao ovde zbog nje i deteta. Ona je htela da izađe iz stana, a gde da ode, njoj je škola prekoputa, sve joj je tu. Mene je mučilo mnogo toga, ali ako ona meni zamera što ja idem u Beograd da zaradim novac za nju u naše dete. Ja znam da ona neće da mi pređe preko ovoga, i meni je mnogo krivo, ja znam da je ona plakala bez razloga, ali tako žustro, a sada kada ima razlog jođš gore će biti. Mene je sramota da me žena tera iz kuće u gaćama, jer sma ja kao pogrešio. Svaka svađa naša košta 500evra. Ja sam za nju zauvek tu, ali tu je meni sada Kristina, i ja sam se otkačio od toga. Ona preko ovoga neće moći da pređe. Ja sam našem detetu Najbolji čovek. Ja jesam napravio sranje, i govorio sam joj to, da ja stvarno odem, i ona je to shvatla na teži način - govorio je Kristijan.

Igra istine se završila, a Kristijan je u miru zadrugarima picu. Takmičari četvrte sezone najgledanijeg rijalitija povukli su se svako na svoju stranu, a Janjuš je odlučio da se iskupi Maji. Umesto torte, poklonio joj je vrelu akciju za rođendan.

Svoj ljubavni odnos odlučili su da začine i Kristijan i Kristine. Golubović se ošišao i oduševio svoju ljubavnicu, a zatim joj je spremio i drugu promenu. U štek koji su napravili u kupatilu odneo je tabure, gde su imali maratonski s*ks.

Jovana i Stefan su odlučili i ove noći da spavaju zajedno, iako se prethodnih dana svakodnevno svađaju. Da li će ovo srediti njihov odnos, ostaje da ispratimo.

Autor: M. P.

#Zadruga