AKTUELNO

Publika je članove jednog od najpopularnijih srpskih bendova dočekala uz ovacije na punom Tašmajdanu.

Leksington bend okupio je večeras na hiljade ljudi na svom solističkom koncertu na stadionu Tašmajdan. Karte su rasprodate munjevitom brzinom, što je posebno obradovalo ovaj bend. Publika je članove jednog od najpopularnijih srpskih bendova dočekala uz ovacije na punom Tašmajdanu.

Foto: Pink.rs

Koncert su otvorili pesmom "Ja te srećom častim" sa poslednjeg albuma "Noć pod zvijezdama" u izdanju City Recordsa, a publici su se obratili rečima:

Dobro veče Beograde, dobrodošli na Tašmajdan! Srce nam je ogromno mada vidimo da ste ovako lepo raspoloženi. Svojim dolaskom ste pomogli da Institut za neonatologiju dobije neophodna sredstva.

Foto: Pink.rs

Veliki broj poznatih ličnosti došao je da podrži kolege iz ovog popularnog benda: Ana Sević, Marko Bulat, Jovana Pajić, Milan Mitrović...

Leksington bend je do sada snimio i nekoliko dueta, pa su tako kao gosti iznenađenja najvljene Ilda Šaulić i Katarina Didanović.

Foto: Pink.rs

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su stigli zajedno, a pevačica je otkrila da Leksingtonove pesme peva na svojim nastupima.

Znam sve njihove pesme i pevam ih rado na svojim nastupima. Omiljena mi je "Dobro da nije neko veće zlo'' - rekla je Aleksandra.

Foto: Pink.rs

Dženan Lončarević je večeras takođe jedan od gostiju, a njegova omiljena pesma je "Pijane usne".

- Mi smo dugo prijatelji i pravi primer da postoje drugari na estradi - rekao je Lončarević.

Autor: Pink.rs

#Bojan Vasković

#Lexington bend

#koncert

#pevač

'