AKTUELNO

Skandal!

Prošle noći Veliki šef organizovao je još jednu emisiju ,,Pitanja novinara", a pre samog uključenja u Belu kuću predstavnika sedme sile, pojedini zadrugari su dobili priliku da se čuju sa svojim porodicama, tako da su Maja Marinković, Nadica Zeljković, Paula Hublin, Sanja Stanković, Mišel Gvozdenović i Nenad Lazić Neca dobili video-poziv, što možete pogledati u nastavku.

Potom je voditeljka Dušica Jakovljević pročitala specijalno pismo Velikog šefa, što je izmamilo osmeh na licima zadrugara.

Dragi naši zadrugari,​Molimo vas za trenutak pažnje jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono što ćete čuti u nastavku ovog pisma je jedna od važnijih informacija i ubeđeni smo da će vas sve jako zanimati. Uzimajući u obzir činjenicu da smo svi zajedno u Zadruzi 4 uspeli da oborimo sve rekorde gledanosti, da je ova ZADRUGA postavila potpuno nove standarde kada se radi o reality show programima, da se svuda priča i piše samo o zadruzi i zadrugarima, da je interesovanje za ovu sezonu veće nego ikada do sada, doneli smo veoma važnu odluku: Osim prve i glavne nagrade čija je vrednost neverovatnih 50.000 evra, želimo zvanično da vas obavestimo da smo srećni sto će ove godine druga nagrada takođe biti ogromna. Zadrugar koji osvoji drugo mesto dobiće, nećete verovati, fenomenalnu montažnu kuću. Sponzor ove nagrade je firma PIK montažne kuće, a mi smo ubeđeni da će drugoplasirani zadrugar uživati nakon zadruge u kući koju dobije na poklon. Kako smo na početku rekli da iz dana u dan obaramo rekorde gledanosti i beležimo fenomenalne rezultate, osim prve dve glavne nagrade, želimo da vam kažemo da sada samo od vas zavisi da li će osim ove dve biti još nagrada u velikom super finalu zadruge. Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef.

Zatim su predstavnici sedme sile dobili reč, te su se pozabavili zadrugarskim tajnama, splektama i ljubavnim dramama. Prvi na redu bio je Nenad Aleksić Ša koji je i prošle noći ušao u konflikt sa Nadicom Zeljković zbog Tare Simov.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš još jednom su pokazali koliko duboko rone u ljubavnim problemima, te su se žestoko posvađali, što tokom, ali i van pitanja novinara.

Zatim je Kristijan Golubović progovorio o ljubavnici Kristini Spalević, ali i supruzi Ivani, te je otkrio stvari o njoj zbog kojih je nastao muk u Beloj kući.

Pre sam znao da se iznerviram i zbog parkinga, kada mi je sve po volji, izbegavam konflikte, usresređen sam na suprugu i dete. Ove gluposti mi tada ne padaju na pamet. Drugovi su mi za brak govorili da sve to moram da rešim. Vi takav karakter niste videli u životu, ostavim li trunku na stolu dok jedem, to se kosi sa njenom čistoćom. Mi smo se svađali skoro svakodnevno. Zbog nje i te male (ćerke) ja sam se totalno promenio. Uvek sam spuštao loptu, skroz sam se promenio. Pristao bih ja da ceo život budem takav. Naučila me je da se spustim kada dođem u crveno, to bivše žene nisu umele. Kada ceo život čekate jednog čoveka, on vam pravi dete, onda znate da vam je taj čovek suđen. Imate ga kao nijedna žena na svetu. Ja joj, na primer, kažem da idemo na Maldive, ja joj govorim kako je tamo, gde ćemo ići, njoj se dopadne, a onda krene "Da li da Cuci ponesem pelene, kako kapi za nos", a mi smo goli, vodimo ljubav, zvezde, jedeš šta hoćeš. A Staniju koliko sam puta čuo od nje. A znaš šta je za mene ona u odnosu sa Stanijom? Ja ne mogu da ti objasnim, ona mene razoruža kad me pogleda. Ona je meni 2012. napisala par pisama, pitala me je da li ću posle zatvora doći u Kraljevo da se upoznamo. Gde, ja sam to posle i zaboravio, mislio sam da je neka klinka iz Kraljeva. Onda mi je javila da je ona došla ovde sa 1000 dinara, skandal, žena je došla i rekla da nema kud. Tada sam je poljubio kao da je znam 100 godina. Rekao sam joj da je od tog momenta mog devojka. Ona mi je stalno govorila da, ako bude tako i tako, ja dete neću videti - pričao je Kristijan.

Predstavnici sedme sile imali su pitanja i za Sanju Stanković, zbog njene potencijalne trudnoće sa FIlipom Carem, a nakon poziva sa majkom Brankom, koja nimalo nije bila blaga prema ćerki, usledio je kijamet haosa. U sve se umešala i Jovana Tomić Matora, koja se unela Sanji u facu, te je za crnim stolom izbio opšti karambol.

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić pokušali su da opravdaju svoja izlaganja, probleme, ubeđivajući naciju da su oni u pravu, iako su ih pitanja i pecke zadrugara matirale. U sve se umešala i Aleksandra Nikolić, zbog koje su Kariću popustile emocije, te joj se uneo u lice, želeći da je postavi na mesto.

Još jedna ljubavna drama u Beloj kući izbila je između Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića, koji su otvoreno pričali o svojim problemima, a zadrugarka nije krila da joj se svega preko glave.

Meni je više preku*čilo sve, ne mogu da podnesem ništa. Bilo šta da kažem, bilo bi suvišno. Pun mi je ku*ac svega - rekla je Vrbaški.

Nakon toga, Mišel je hteo da porazgovara sa Minom, ali je ona sve vreme bežala od njega, zbog čega je došlo do skandala, te je pevač pokazao i svoju agresivniju stranu.

Obezbeđenje je imalo pune ruke posla i to ni manje, ni više nego zbog Maje i Janjuša, koji su pravili rusvaj gde god da su stigli.

Autor: O. B.

#Zadruga