AKTUELNO

Ponos Srbije!

Grupa "Hurricane" je u finalu "Evrovizije" osvojila 15. mesto, a sada su Uraganke stigle u Beograd zajedno sa Marijom Šerifović koja im je sve vreme bila podrška u Roterdamu. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ekipa portala Pink.rs dočekala je devojke na aerodromu koje su ujedinile ne samo čitavu zemlju, nego ceo region.

Još sabiramo utiske, nismo svesne šta se desilo, pregršt poruka i podrške. Nismo znale da će ljudi ovako da reaguju, same sebe smo izbnenadile.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pesma je uspela da ujedini čitavu Jugoslaviju.

Naježile smo se, mi smo pobedile. Preponosne smo, same sebe smo iznenadile. Naša delagacija nas je bodrila i svi su bili premanama jako blagi i raspoloženi.

Osvrnule su se na glasanje stručnog žiriji. Evo kako su reagovale kada su videle da se od brojnih zemalja širom Evrope nule samo nižu.

Bio nam je šok, ali mi smo se odlično provele i mnogo nam je drago zbog podrške. Na kraju dana ništa drugo nije vašno. Poeni od stručnog žirija nisu bili blagonakloni prema nama, ali samim tim što smo bili deveti po glasovima publike, je odlično, a ni biti 15. stvarno nije loše.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Otkrivaju kakav je osečaj proći u finale:

Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale.

Da li vam je bilo teže što su od vas svi očekivali da donesete pobedu?

Svi su u fazonu vi ste naše pobednice. Mi smo se zabavile na toj sceni, tako da hvala svima.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Budući da Sanja Vučić nije krila svoje simpatije prema pobedniku Evrovizije, otkrila je da li će možda otići u Italiju.

Jao Bože! Ja sam se to šalila. Stvarno sma se šalila. Od početka sam znala da će oni da pobede, već 6 godina unapred znam ko će da pobedi i nikad nisam pogrešila.

Sanja se osvrnula i na grešku u koreografiji tokom polufinalne večeri:

Trebalo je da čučnem, pogrešila sam. Htela sam da zakucam sa pevanjem, i nisam čučnula. Ali sa igračke strane nisam pogrešila, jer sam bila u sredini i moglo mi se.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Osvrnule su se i na varnice sa predstavnicom Albanije.

Zašto da ne pokažem tri prsta, ja sam patriota, ne vidim ništa loše. Ona je normlana devojka, bile smo jako bliske. Sve vreme nam je bila tu, pružila nam je podršku i mi njoj. Jako je bitno kako stvari funkcionišu u međuljudskim odnosima, to je festival muzike, i politika nas nimalo niej interesovala.

Za kraj su otpevale čuveni hit ''Loco Loco'' i zapalile aerodrom.

Autor: M.M.

#hurricane