AKTUELNO

Nije više želela da ćuti!

Jovana Tomić Matora takođe je večeras kod Darka Tanasijevića komentarisala poziv Sanje Stanković sa svojom majkom, kao i pretnje upućene njoj:

Ermina mi je baš danas rekla da ju je Branka (Sanjina majka) kontaktirala pre ulaska i da joj je rekla da pazim šta radim ili me neće biti. Mene je Sanja jednom isprebijala kao mačku, ja nikada na nju nisam digla ruku. Pre sam imala ružnu naviku da uzvraćam, ali ja sam nju toliko volela, da nisam nikad mogla da je udarim. Prebila me je kao vola. Smatram da žena nije imala potrebe da me pomene u razgovoru, a ne da mi preti, meni je to odvratno. Sanja i ja smo imali zajedničke probleme, za neke stvari nisu znali moji roditelji, za neke stvari nisu znali njeni. Mene boli što ona želi nju da veliča, a mene da spušta, a zna koliko sam bila tu za nju. Neću niko da mi preti! Odjednom se pravi da je neka velika mama, ona je samo rijaliti mama sa lažnim profilima - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se sa mojom Milenom posvađala sa Sanjom, sa osobom koja mi je uvek bila podrška. Sanja može da manipuliše samo mojom emocijom, jer zna da je još uvek na neki način volim. Njoj se Car sviđa, ona bi bila sa njim sigurno. Ja se sa Sanjom neću svađati, sada sam samo reagovala na Brankine pretnje. Ubila bih se da imam rijaliti mamu - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga