AKTUELNO

Sve dok on nije počeo da iskašljava krv i dok nije dobio visoku temperaturu, ona nije pridavala na značaju njegovom zdravstvenom stanju, već ga je sama lečila.

Pevačica narodne muzike Nada Topčagić nedavno je preživela pravu dramu kada je njen suprug Zlatko Đorđević završio u bolnici gde je primljen u veoma lošem stanju i sa visokom temperaturom. Nakon što mu je pozlilo, on je hitno prebačen na odeljenje za plućne bolesti na Klinici za pulmologiju u Kliničkom centru u Beogradu.

Kako saznajemo, za ovo njegovo teško stanje pomalo je odgovorna i njegova supruga, Nada.

Foto: Printscreen Youtube

Nadin muž Zlatko je pasionirani pušač zbog čega je i dobio tešku upalu pluća. Da stvar bude gora, njega je Nada lečila neko vreme na svoju ruku, nije ga odvela kod lekara jer je smatrala da nema potrebe za tim, da će ga proći i da će ga ona svojim metodama izlečiti. Sve dok on nije počeo da iskašljava krv i dok nije dobio visoku temperaturu, ona nije pridavala na značaju njegovom zdravstvenom stanju. Milsila je da će uspeti da ga izleči, a kad su lekari dijagnostifikovali tešku upalu pluća, nju je grizla savest, baš se loše osećala, a ni ona ni Zlatko o ovome nisu želeli da govore ni svojim najbližima. Da su još malo čekali i odlagali odlazak u bolnicu moglo je svašta da bude, malo je falilo da se Zlatkovo stanje iskomplikuje do te mere da ga ta upala pluća košta života. On je posle toga skoro mesec dana proveo u bolnici gde su ga lečili najbolji specijalisti - rekao je za Pink.rs dobro upućeni izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo Nadu, međutim ona je bila van zemlje, te nije bila raspoložena za naša pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u Crnoj Gori, ne mogu sada da pričam. Najbolje je da me pozovete za nedelju dana - rekla nam je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Nada Topčagić

#Smrt

#Upala pluća

#pevačica

#suprug

'