AKTUELNO

Imao je mišljenje o svim bivšim cimerima.

Jovan Cvijetić Cvele napustio je "Zadrugu 4" i ostavio svoju devojku, Anju Todorović, u suzama. On se pridružio Dušici Jakovljević u studiju, pa prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju. Njega je sačekao prijatelj, koji mu je odmah na početku rekao da nema šta da mu kaže i da će popričati posle, što je Cveleta šokiralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Čudno se osećam, ne mogu da opišem ovaj osećaj. Mi smo dali za pravo ljudima da nas komentariše i dali smo život na tacni. Sve se nekako sa razlogom desilo, možda ne bismo ni bili zajedno da nismo proveli ovaj period sa nekim. Sediš sa istim stolom sa tom osobom, sve se dešava u jednoj kući, ne možeš da zaobiđeš tu osobu i da budeš sa njom, sve rešavam odmah u hodu - govorio je Cvele o svojoj vezi sa Anjom.
Teške reči su pale i ne znam da li će naš odnos moći biti ikada kao pre, njega poremete pitanja i nametanje nekih reakcija. On u dubini duše misli jedno, čovek se zaljubio i odlepio je. Anja i ja smo znali za tu njihovu priču i pre nego su ozvanilili vezu - komentarisao je Cvele vezu Tare i Ša, kao i njegov odnos sa Nenadom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga