AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić će i ovog puta okupiti aktuelnu ekipu – u goste mu stižu pevačice Dara Bubamara, Milica Todorović i spisateljica i voditeljka Vesna Dedić.

Posle duže medijske pauze, u „Amidži šou“ stiže popularna pevačica Dara Bubamara, koja će govoriti o tome šta se dešavalo u njenom životu u proteklom periodu, kako joj je u vezi sa dečkom Tonijem i da li planiraju svadbu, kako je situacija sa koronavirusom uticala na njenu karijeru i da li planira da uskoro objavi novu pesmu i obraduje svoje obožavaoce.

Foto: Pink.rs

Pored Dare, u studio dolazi i Milica Todorović, a s obzirom na to da je njihov snimak iz emisije „Amidži šou“ kada su igrale „Muzičku opstrukciju“ postao viralan i još se prepričava, nema sumnje da će njih dve i ovog puta zabaviti gledaoce kraj malih ekrana. Pored toga, Milica će pričati o karijeri, o tome koliko joj nedostaju scena i nastupi i ispromovisati novu pesmu koju je u nedelju objavila. Todorovićeva će se dotaći teme koja interesuje sve – da li ima dečka, da li je prebolela vezu sa Petrom Strugarom i kako komentariše to što je nedugo nakon raskida postao otac po drugi put. 

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon dužeg vremena, Ognjenova gošća biće i Vesna Dedić, koja će razgovarati sa njim na razne teme. Vesna će govoriti o novim poslovnim uspesima, planovima za budućnost i da li njeni čitaoci mogu uskoro da očekuju neku novu knjigu.  

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što ste navikli, Ognjen će sve gošće staviti i na svoje lude izazove i igrice, a kako će se one snaći, saznaćete ovog utorka.

Najbolja zabava je utorkom na Pinku, zato ne propustite „Amidži šou“ sutra od 22 časa.

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dara Bubamara

#Milica Todorović

#Ognjen Amidžić

#Vesna Dedić

#emisija

#voditelj