AKTUELNO

Nemam razloga da ne budem zadovoljna – rekla je pevačica.

Nedavno je u beogradskom hotelu Hajat održano spektakularno boksersko veče u kojem je između ostalog učestovao i mladi bokser Veljko Ražnatović, sin balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca se ovim povodom i našla na mestu događaja i u društvu Veljkove supruge, Bogdane i svog partnera Bogdana Srejovića, pomno pratila meč i bodrila svog sina. Nakon Veljkovog trijumfa, Ražnatovićeva je u emisiji "Ekskluzivno" otkrila kako se oseća.

Sve vreme sam bila potpuno smirena, ja znam da je on potpuno spreman. Te pripreme u Vladikavkazu su mu jako značile i baš je posvećen ovom sportu i prosto srećna sam. Kad je on srećan i ja sam srećna, zaista – kaže Ceca.

Pevačica je u razgovoru otkrila i kako ostali članovi porodice reaguju na Veljkove pobede.

Svi navijaju, svi su srećni, Bogu hvala da samo niže pobede. Videli se da je i ovo bio jedan pojači meč i da je dečku zatvoreno oko i pocepana usna, i odustao je, mada se Veljku to nije svidelo, to ste videli, on je hteo još da traje, ali idemo dalje u nove pobede – priča ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li najbolje izgleda kada je u pitanju neka neizvesnost, Ražnatovićeva se našalila.

Ono, misliš "najbolje izgledam kad se najgore osećam", da citiriam stihove iz moje pesme... Ma ne, nekako osećam zadovoljstvo iznutra, Bogu hvala decu su mi sva živa i zdrava, uspešni u svojim profesijama... Mislim da sam uspela kao roditelj, postali su dobri i kvalitetni ljudi, Veljko je zasnovao i porodicu, Anastasija izbacuje dve nove pesme za svoj rođendan, nemam razloga da ne budem zadovoljna – zaključuje Ceca u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: Promo

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović