AKTUELNO

Laknulo im je!

Nakon što je Sanja Stanković ponovila test za trudnoću, Filip Car i ona su se vratili u emisiju "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević je zamolio nju, Jovanu Tomić Matoru, kao i Cara, da prokomentarišu rezultate.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Bogu, nisam ostala u drugom stanju. Prvi test je bio tačan, ali imala sam pravo da sumnjam - rekla je Sanja.
Ja stojim iza toga da se Sanji sviđa Car, zbog toga sam i prestala komunikaciju sa njom. Isto sam osetila i kad je bilo sa Anđelom. Nisam bila za pomirenje, ali mi nije bilo svejedno. Kada je Car bio vođa i podigao nas dve, ona je rekla Sanju da bi mu j*bala mater da nas je stavio za potrčke. Iskreno, da se nađem u njenoj situaciji, ja bih volela da nisam trudna. Smatram da ona ne bi abortirala. Drago mi je što nije trudna. Kakva god da je Sanja, zaslužuje da to bude iz ljubavi. Ja sam sa njom planirala dete, to nije tajna. Na ovakav način i sa nekim ko te je tako ponizio, to se ne radi. Drago mi je što nije trudna. Nadam se da će biti pravi dečko kada bude vreme za to - nadovezala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam razočaran, izbegao rikošet. Hvala Bogu... Ima još jedan test, ponoviće ga ujutru. Normalno da mi je draže da ne postanem otac u ovakvim okolnostima. Rekao sam da ostavi drugi test za štek, za ne daj Bože, zato što piše da je najbolje da se radi ujutru. Normalno da sam srećan. Nismo ni ona, ni ja sad u nekoj situaciji... Veliki teret ispuštam sa leđa. Ja bih stvarno voleo da se ostvarim kao roditelj, to bi me promenilo, Voleo bih da imam dečaka. Dao bih mu neko staro ime ili po mom najboljem prijatelju Brunu - istakao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nema šta da bude drago ili ne, to nije bila neka prava ljubav. Moram ipak da priznam da mi je drago što nije trudna. To nije bilo iz ljubavi, pa da se priželjkuje neko dete. Oboje su priželjkivali da ne bude trudna. Filip i ja nismo u dobrim odnosima, ne bih ovo komentarisala - dodala je Aleksandra Nikolić.
Zablistala si - rekao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.