AKTUELNO

Ovo joj se neće dopasti!

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević je prvo podigao Mišela Gvozdenovića, a zatim i Nadicu Zeljković, kako bi prokomentarisali pozive sa porodicama koje su imali u subotu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, tebi je ćerka rekla da nemaš prijatelje ovde. A kada ti je rekla da te obožava, ti si joj rekla hvala. Očigledno ništa ne slušate - istakao je Milan.
Nije ona mene rodila, rodila sam ja nju. Hvala njoj što mi je rekla da nemam prijatelje, inače sam ja oprezna. Sa svima sam okej. Jedino može da pomisli na Sanju i Matoru, Miću, Đedovića, ove iz keca. Nikoga nije pozdravila. Jedino što mi je bilo čudno. Ona me nikad ne obaveštava gde je bila... Ili je htela da mi objasni gde ide za rođendan ili je našla nekog dečka, pa ide. Hvala njoj. Ovo za prijatelje, ja duboko nisam ni razmišljala o tome - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da uvlačim druge zadrugare u priču, ja znam šta je bilo u kecu. Ja sam davno shvatio da kada daješ sebe i braniš priču koja je zdrava... Ja sam uvek branio priču. Pojedine osobe u rijalitiju vide prijatelja samo u osoboma koje brane njih. Ja sam uvek pričao da je Kija moj prijatelj, ona mene nikad nije pozdravljala... - pričao je Lepi Mića.
Jeste, rekla je da si joj favorit u drugoj sezoni - ubacio se Đedović.
Ja nisam ljut na Kiju, kapiram da radi matematički stvari. Znam da neće da me pozdravi, da ne bi izgubila u nekoj priči. To je sve matematika. Ako želi da peva u nekim predelima Balkana gde ja nisam dobrodošao, ona neće reći da smo dobri, to mi je jasno. Samo mi nije jasno, ja sam uvek u raspravi sa Nadicom stao na Kijinu stranu. Ona sada gleda da li ću da uđem u svađu sa Nadicom, a ne šta ću da kažem. Kija je digla nos i naljutila se na mene. Ja sam samo rekao da Nadica ne može da napada žene koje su uradile isto što i ona. To što je Kija rekla da Nadica nema prijatelja, to je udarila direktno na mene. Kija je mene zvala pre ulaska njene majke. Opet kažem, ja se na Kiju ne ljutim, kapiram je. Očigledno još uvek nije shvatila šta je nositi breme prijateljstva. I dan danas se sumnja u odnose njene sa Filipom, ja uvek skočim i kažem da ništa nije bilo. A ona se ljuti na mene jer sam rekao istinu njenoj majci - govorio je pevač.
Onda ti nije prijatelj - istakao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Nadicu volim - rekla je Sanja.
Ni ti joj nisi prijatelj. Ja samo znam da Nadica nema više legitimitet da nekome kaže da je nekulturan i nevaspitan. Svoje dete nije naučila da treba da poštuje prijatelje i ono što je neko učio za njih. Ne mogu da verujem da je rekla da nemaš prijatelje. Da li ona mora da ne govori sa nekim, da bi videla da je Matora za tebe ovde 24 sata... - poručio je Stefan Karić.
Kija sigurno ima svoje razloge - istakla je Nadica.
Ja mislim da je Kija Kockar poletela. Znam da je ciljala na mene, nije sigurno na Kenana i Rialdu - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Mićom. Kristina i ja ne pričamo, nije joj se svideo jedan moj čin. Ja sa Nadicom uđem u polemiku, raspravu, ali moj odnos prema Nadici se neće promeniti - istakla je Matora.
Mića je rekao da sam ja nepoštena, to me je povredilo. To što Kija priča da nemam legitimitet... Ja sam Kijina majka, ona je moja ćerka. Ja pozdravljam Kiju Kockar - zaključila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.