AKTUELNO

Učiteljica folk pevačice otkrila je da se njenim školskim rezultatima nimalo ne ponosi.

Opšte je poznato da se mnogi folk pevači ne mogu pohvaliti zavidnim obrazovanjem, međutim, slučaj folkerke Stojanke Novaković Stoje šokirao je domaću javnost kao nijedan pre toga!

Foto: Andrej Nihil

Naime, Svet.rs imao je uvid u svedočanstvo ove folkerke koja je prekinula da pohvađa osnovnu školu budući da nije bila u stanju da je završi, a razredni starešina poslao ju je u školu za decu sa posebnim potrebama.

Pročitajte još... ŠOK: Stoja tražila od momaka da joj šalju fotografije na kojima su GOLI, pa priznala šta radi s njima! (FOTO)

Stoja je već od prvog razreda kuburila sa ocenama - iako u nižim razredima osnovne škole skoro svi bivaju nagrađeni najvišim ocenama, to kod Stoje nije bio slučaj. Prosek njenih ocena bio je 3,2, 2,8 i 2,7, a peti razred je ponavljala zbog jedinica iz srpskog jezika i matematike. Iz drugog puta joj je pošlo za rukom da ga završi i to jedva, budući da je na kraju školske godine imala prosek 2,40.

Foto: Andrej Nihil

- Ne želim ništa da kažem o Stojinim školskim danima jer o njima nema šta lepo da se kaže. Ne slušam njene pesme i ne dičim se njome. Reću ću samo da je bila veoma loš učenik i da tokom prva tri razreda nije pevala u školskom horu - izjavila je Stojina učiteljica Dobrila Milinov i potvrdila da folkerka nije bila šak za primer.

Pink.rs

#Stojanka Novaković Stoja

#pevačica

#škola

'