AKTUELNO

Skandalozna afera i dalje potresa domaću javnost.

Sava Knežević (23), maser iz Batajnice, i njegova majka, cvećarka Danijela, uhapšeni su zajedno zbog nadrilekarstva. On je osakatio na desetine ljudi tako što se predstavljao kao lažni hirurg, a mnoge javne ličnosti reklamirale su njegovu ordinaciju u centru Beograda. 

Foto: Informer.rs

Pre nekoliko godina lažni hirurg je za beogradske medije komentarisao i izgled poznatih dama s naše javne scene, koje su zarad lepote otišle pod nož, i otkrio koliko novca su dale navodno za te zahvate.

Operacije: 7.000 evra

- Što se tiče Jovane Nikolić, kod nje je više nego očigledno da je dosta toga odrađeno. Ono što je primarno na njenom licu jeste da je prepunjena hijaluronskim filerom regija jagodica i obraza. Takođe tu je filer usana i brade, koja je i blaže asimetrična. Da se ja pitam, kao stručnjak bih tu količinu filera smanjio i više se podvrgnuo nekim lifting metodama koje ne podrazumevaju volumen kao što su Cog ili Aptos nit za zatezanje lica. Gornju usnu bih ispumpao i sve bih korigovao ponovo.

Operacije: 9.000 evra

- Kada je reč o Severini Kojić, ako izuzmemo stari silikon u usnama, za sve ostalo se može reći da je manje-više perfektno odrađeno. Tu je očigledno da je rađen i lifting lica, odnosno jagodice, botoks, nos je malo korigovan, kao i vilica. Što se tiče Severine, ja bih joj jedino izvadio silikon iz usana i reparirao nekim prirodnim materijalom kao što je hijaluronski filer. Siguran sam da bi to sasvim lepo izgledalo.

Operacije: 8.000 evra

- Kada je o Aleksandri Prijović reč, tu je očigledno bilo posla. Ipak, sve je urađeno sa merom. Ona je malo regulisala veličinu usana, vilica je konturirana zajedno sa bradom, jagodicama je dat volumen. Grudi su i više nego očigledno silikonske, a takođe je poradila i na liniji, pa je sve negde leglo na svoje mesto. Što se tiče Aleksandre, poradio bih na konturama lica.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Operacije: 9.000 evra

Anu Korać opisuje reč volumen u svakom smislu! Jagodice koje su toliko uvećane da su u disproporciji s ostatkom lica, gornja usna neadekvatnog oblika i veličine. Grudi takođe u disproporciji sa korpusom. Savetovao bih Anu da smanji sve što se smanjiti može na neku pristojnu veličinu, jer prenaglašeni atributi su odavno prestali da budu ideal lepote. Sklad i proporcija su ono što nedostaje Koraćevoj.

Operacije: 6.000 evra

- Andreana Čekić je najviše promena napravila u konturisanju lica. Usne su u proporciji sa licem, urađeno je konturiranje jagodica i lifting te regije, kao i vilica i nos. Ipak, sve je u skladu i proporcije su korektne. Međutim, i Andreanu bih svrstao u kalup , odnosno sve devojke koje žele da postanu klonovi porodice Kardašijan.

Autor: D.T.

#Sava Knežević