AKTUELNO

Grmi!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, naslednica pevačice Svetlane Cece Ražnatović, danas proslavlja svoj 23. rođendan. Ona je za ovu priliku rešila da upriliči slavlje u jednom prestoničkom restoranu, a danas se na Instagramu pohvalila time da je dobila i specijalnu haljinu za ovu priliku. 

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Inače, kako se danas pisalo u domaćim medijima, ona je rešila da ništa ne prepušta slučaju te je na spisak zvanica stavila samo one koji su primili vakcinu protiv virusa korona. Takođe, mlada pevačica je danas objavila dve nove pesme kao poklon svojim vernim fanovima, a one već broje na stotine hiljada pregleda na Jutjubu.

Anastasija je nešto pre 21 čas stigla pred restoran gde će slaviti rođendan, a tu su je već čekali majka Ceca i njen dečko Bogdan, koji je brzinom svetlosti uleteo u restoran zajedno sa Veljkovom suprugom Bogdanom i decom Lidije Ocokoljić.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Anastasija je otkrila da li joj je dečko priredio iznenađenje u ponoć.

Nije bilo iznenađenja ove godine, kod kuće sma bila sa mamom i dečkom, Bogdan je bio tu, sedeli smo, popili piće i to je to. Svake godine je nešto, tako da me ne bi iznenadili, meni je sve okej što smo tako suptilno odradili.

Ona je priznala da je prezadovoljna pesmama koje je danas objavila, te otkrila šta joj je najveća želja za ovaj rođendan.

Jako sam zadovoljna, srećna, tako da ću baš u fulu proslaviti rođendan i dve nove pesme i jako sam srećna zbog toga. U prethodnoj godini nije bilo prostora da se bilo šta ispunjava, bili smo zatvoreni u kući, ali bih ove godine volela da putujem više, to obožavam, toga mi fali i da provodim vreme sa voljenim ljudima. Ove dve nove pesme su izašle, prošla godina me je naučila da ne planiram mnogo, ali bih volela da ostatak albuma objavim u oktobru, pesme imam. Jedino prethodno putovanje je bilo sa drugaricama, u Meksiko, uvek putujem sa dečkom.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Njen dečko Đorđe Kuljić i ona čuvaju vezu daleko od očiju javnosti, a Anastasija je priznala da tako želi.

Kada svi znaju vaša posla, svi se petljaju, što bi rekle babe "urokljive oči", ne želim da vezu dovodim u to, to je neka privatna stvar i želim da zadržim za sebe to koliko je moguće. Sređivanje doma je u toku - rekla je ona za kraj.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Autor: N.V./P.R.