AKTUELNO

Sve pršti od glamura!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, naslednica pevačice Svetlane Cece Ražnatović, danas proslavlja svoj 23. rođendan. Fešta se održava u jednom prestoničkom restoranu, a zvanice su već počele da pristižu.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Među prvima se na slavlju pojavila Anastasijina ponosna majka Ceca Ražnatović, a dok je ona razgovarala sa pripadnicima sedme sile, njen dečko Bogdan Srejović stigao je sa snajkom Bogdanom i decom Lidije Ocokoljić i odmah su ušli u restoran, bez da su ispozirali okupljenim fotografima.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na proslavu su došli i pevačice Aleksandra Mladenović, koja je bila u društvu frizera Stevana Radivojevića, kao i Marina Visković, Elma Sinanović i Viki Miljković sa suprugom Tašketom. Pored njih, na gala feštu je došla i svetski poznata blogerka Tamara Kalinić, koja je rado pozirala okupljenim fotografima. Direktor CEBEF-a Damir Handanović pojavio se sa ogromnim buketom cveća, a dobro je poznato da su Ceca i on već godinama kućni prijatelji.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Anastasija ima sve u životu, a ja joj želim mnogo sreće i uspeha. Čula sam nove pesme, preslušala sam jedno dva, tri puta, ali baš su dobre, moderne, lepe, nešto što se očekuje od nje. Hoću, zapevaću i ja, pozvana sam kao specijalni gost što se tiče pevanja. Ona je tražila sve one moje pesme koje ja ne forsiram na nastupima, "Feniks", neke moje stare, morala sam da se vraćam i da ih slušam malo - rekla je Elma.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Otpevaću joj šta god bude poželela - poručila je Aleksandra kada je stigla na slavlje.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Foto: Pink.rs/P.Radosavljević

Moram priznati da su mi nedostajali ovi događaji. I vas sam se poželela (novinara). Anastasija može da preslika svoju majku, ja joj to od srca želim. Obe nove pesme su fantastične, "Izvini" mi se posebno dopada - rekla je Viki Miljković.

Foto: Pink.rs/P.Radosavljević

Šta su Ceca i Anastasija ispričale okupljenim novinarima, pogledajte i pročitajte na linkovima u nastavku.

Autor: N.V./P.R.