AKTUELNO

Evo kako su reagovali!

Glumica Mirka Vasiljević i njen partner fudbaler Vujadin Savić nikad nisu krili da žele veliku porodicu i da bi voleli da dobiju i četvrto dete, pa su vesti o novoj trudnoći dočekali s velikom radošću. Ono što ih je dodatno usrećilo je rezultat testa iz kojeg su saznali da im se ispunila želja da će posle dva sina i ćerke, ljubav moći da pruže još jednoj devojčici.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Mirka je u petom mesecu trudnoće, vest da je u blagoslovenom stanju oduševila je Vujadina i nju. Odavno žele još dece, tako da je ova trudnoća bila planirana, a kad su saznali da će dobiti ćerku, sreći nije bilo kraja. Oduševljenje su podelili samo sa najbližima, hteli su sve da drže u tajnosti dok se ne vrate u Beograd i dok prođu ti prvi meseci blagoslovenog stanja. Mirka svakako planira da se porodi u našoj prestonici, kako bi bila bliže porodici i imala pomoć, a želi i da joj trudnoću vodi doktor kojeg zna i koji joj je vodio prethodne trudnoće - otkriva izvor i dodaje da se glumica tokom blagoslovenog stanja oseća odlično:

- Kao i prethodnih puta, nije zahevna trudnica, odlično se oseća. Prilično je aktivna jer vodi računa o tri deteta, posvećena im je i zaista je brižna majka. Potrebno joj je puno energije kako bi ispunjavala svakodnevne obaveze, a otkad su saznali da je trudna, Vujadin joj pomaže i više nego ranije kako ne bi bila opterećena. Uz nju i decu je uvek tu kad mu treninzi i utakmice to dopuštaju. Deci su saopštili da će dobiti seku i svi jedva čekaju da im porodica postane bogatija za još jednog člana.

Foto: Instagram.com/savicvujadin Verified

Pripreme za novog člana porodice već su počele:

- Pripreme za prinovu nisu počele jer su Mirka i Vujadin i dalje u Ljubljani, ali čim kroče u Beograd počeće sa opremanjem sobice i kupovinom stvari. Vraćaju se uskoro, krenuli su sa pakovanjem i pripremama. Ovog puta povodom trudnoće neće praviti veliko slavlje jer se čuvaju tokom pandemije, ali jedva čekaju da vide najbliže pa da sa njima podele sreću - zaključuje izvor.

Mirka je poručila da će se povodom svega oglasiti kad dođe u Beograd.

- Trenutno sam u haosu, selimo se iz Ljubljane. Vujadinu je gotova pozajmica - rekla je Mirka.

Autor: N.V.