AKTUELNO

Hit!

Velika se prašina podigla na društvenim mrežama kada je pevačica Ivana Boom Nikolić objavila fotku sa čuvenim reperom Flo Rajdom. Ona je njemu zapala za oko na Evroviziji, gde je on nastupao sa pevačicom iz Italije. Tada je nastala i fotka koju je Ivana objavila, a sada je pevačica otkrila šta se među njima zbiva.

- Priznajem ostali smo u kontaktu, odmah me je zapratio, a ja sam okačila fotografiju sa njim. Pohvalila sam njega i njegov rad, na šta mi je on rekao da je zaljubljen u mene. Oduševljen je našom pesmom i naučio ju je napamet - rekla je Ivana, pa dodala:

- Rekla sam mu otvoreno: 'I ja sam se zaljubila u tebe'. Ja se malo šalim, ali dečko stvarno jeste zgodan, simpatičan i privlačan. On je jedan totalno normalan tip. Baš bih volela da dođe ovde u Srbiju i ga ga ovde ugostim kako treba. Odvela bih ga na naše splavove, u srpske kafane. Dala bih mu da proba i rakiju. Ma dolazak u Srbiju bi za njega bio nezaboravan, kao i svim svetskim facama koje kad dođu u Srbiju požele da se vrate.

Foto: Instagram.com/ivana_boom_nikolic

Autor: N.V.