AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti!

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mišela Gvozdenovića i Dragane Mitrović, a naredna koja nominuje bila je MIlica Kemez:

Mišel i Dragana su ljudi koji se suzdržavaju od kamera i komentarisanja. Ja to ne volim, ja volim ljude koji su iskreni. Mišel je neko ko je uvek bio tu za mene, ali smo imali par rasprava jer je delovao da je on igrao neke igre. On je kao pred kraj ušao u vezu sa Minom, iako je znao da od toga nema ništa. On je dovoljno prošao i žena i kafana. Ja mislim da je fin momak, ali mora da pokaže svoje pravo lice - rekla je Milica o Mišelu:

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je jedna jako vredna devojka, koja se plaši osude i komentarisanja ljudi. Ona se trudi da izađe iz rijalitija kao fina i čedna a nije takva. Ona je sa ciljem kada je Bora ušao ušla u priču sa njim da bi imala priču. Ona je htela da mene kanali, devojka ima tešku priču, a nju su najavili sa mojim imenom. To nema poente. Ovde me sečeš mesecima. Tanja, Draganina drugarica, je neko sa kojim sam se ja družila, radile smo zajedno. Tanja će i sa tobom otvarati lokale, a onda će i tebe zaje*ati. Nije ni bitno šta ja pričam, ja nju nisam vređala, a ona je mene kometarisala i od mojih para otvarala svoj salon. Dragana ti si dolazila u salon kod mene i sedela sa Tanjom, a onda si krenula da radiš u njenom salonu, koji je otvorila zbog mene. Ona nije vodila računa o meni i mom psu, a ti si Dragana dala sebi za pravo da ovde praviš priču preko mene. Dragana ti si izabrala svog muiža i bila sa njim, a ja nisam nikoga birala, i borila sam se sama, ja sam borac - govorila je Milica.
Ti si nama pričala tužnu priču - ubacila se Dragana.
Ti mene znas od 2014.godine, i znaš kakva sam, a pored tebe si dala sebi za pravo da pričaš svašta o mene. Ja sam osetila nepravdu od strane Tanje i tebe. Ti si komentarisala kako meni moja sestra nije kupila gaće, a ne znaš da je Tanja uzimala poklone od moje podrške i zadržavala ih za sebe. Udarala si me nisko, a govorila kako ja pravi tužnu priču. Dragan ti si veči folirant i lažno predstavljaš sebe. Odlučila sam da spustim loptu, a tebi će i vreme i ćivot pokazati sve, i šaljem te u izolaciju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga