AKTUELNO

Skandalozno!

Prošle noći na velelepnom imanju odigrala se još jedna emisija ,,Pitanja novinara", gde su predstavnici sedme sile imali priliku da otkriju sve zadrugarske tajne, afere i spletke koje su napravili prethodnih nedelja.

Odmah na početku Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su bili u fokusu, budući da su se prethodno pomirili, te je sasvim jasno da su trebali dosta toga da objasne. Zadrugari nisu hteli da ćute, pa su izneli svoja mišljenja, a nakog toga su se Maja i Janjuš ponovo posvađali pred svima i to na veoma buran način.

Iako se opkladila sa Sandrom Rešić da neće spavati u Janjuševom krevetu, Maja je kao i obično pogazila svoju reč, te je uspela da se pomiri sa njim tokom emisije, a nakon, u ranim jutarnjim časovima su vrelom akcijom i ozvaničili još jedno pomirenje.

Potom su i Kristina Spalević i Kristijan Golubović dobili reč, te su morali da priznaju sve ono što ih muči prethodnih dana. Podsetimo da je Kristina provela sate plakajući i razmišljajući o svemu, a prošle noći napad Miljane Kulić, zbog pitanja Darka Tanasijevića izazvao je potpuni haos.

Filip Car podignut je od strane novinara kako bi ga upitali o njegovim burnim odnosima sa atraktivnim i zgodnim zadrugarkama. Jedna od njih bila i Mina Vrbaški, na koju je Car nasrnuo, ali to nije sve, jer je u istom tom košu i Aleksandra Nikolić, koja je dan ranije prošla kroz Filipovu torturu na sličan način.

Nenad Aleksić Ša dobio je niz pitanja o odnosu sa njegovom devojkom Tarom Simov sa kojom je prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić. Reper se potpuno ogolio pred milionskim auditorijumom i priznao sve tajne o kojima je do sada ćutao. Međutim, Nadica Zeljković, Teodora Bilanović i Paula Hublin su imale važnu ulogu, jer su prokomentarisale i otkrile nove detalje o Tari koje do sada niko nije znao.

Zadrugari su ostali u šoku kada je Stefan Karić javno poručio da će njegovu sadašnju devojku Jovanu Ljubisavljević poslati na poligraf koji će on ,,iskeširati", budući da je željan da čuje istinu o pojedinim pitanjima koji se već nedeljama provlače. Zatim je i Jovana imala reč i iznela mišljenje da li se slaže sa Karićevom odlukom, međutim, problem je nastao kada se Jovana potpuno izgubila u sopstvenim lažima, što je alarmiralo i ostale zadrugare da se uključe u raspravu.

Dugo se već spekuliše o prijateljstvu Kristijana Golubovića i Mišela Gvozdenovića, a prošle noći tenzija je dostgila vrhunac, da je čak i obezbeđenje moralo da bude u pripravnosti kako ne bi došlo do fizičkog obračuna. Kako je vreme prolazilo i kako su se prozivke i uvrede ređale jedna za drugom, Kristijan je poljunuo Mišela, zbog čega je reagovalo obezbeđenje, pa je moralo da ih razdvaja.

Autor: O. B.

#Zadruga