AKTUELNO

Skandal!

Prošle noći bivša zadrugarka Dragana Mitar objavila je na Instagram storiju da je pretrpela fizičko nasilje od njenog dečka Đorđa Gajića, te smo odlučili da stupimo u kontakt sa njom kako bi nam pojasnila šta se desilo.

Naime, Dragana nam se nije odmah javila na poziv, a nakon nekog vremena nam je objasnila da je dobila udarac u glavu zbog pesama na njenom storiju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobila sam udarac u glavu i počupana sam za kosu, a sve to se desilo zbog toga što se dečku nisu svidele pesme koje su i dalje na mom storiju, eto to je sve sto bih izjavila - ispričala nam je Dragana.

Podsetimo, Dragana je već nekoliko puta imala krize sa Đorđem u ljubavnom gnezdu, te je uvek nakon raskida usledilo pomirenje. Upitali smo Draganu da nam ispričali da li je nekada naslutila da bi moglo da dođe do ovakve sitaucije, te nam je ispričala za njihovu svađu koja se desila pre skoro 4 meseca.

Da, imali smo jednu raspravu na Medaku, pre tri četiri meseca ne sećam se razlog svađe, ali tu je isto bio haos samo što me tada nije udario... Imam poruku za sve devojke i žene - čim im se ovako nešto dogodi da se odmah sklanjaju iz te bilo da je veza ili brak.

Foto: Instagram.com/dragana_mitar

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Dragana proživela monstruozne napade svojim momaka. U specijalnoj emisiji na televiziji Pink Dragana je ispričala sve detalje o sukobu sa njenim sad već bivšim suprugom Sinišom Dragutinovićem, sa kojim ima zlatnog sina Jovana.

U nastavku možete pogledati neke ključne detalje u kojima je Dragana pričala kroz kakav je pakao prošla sa bivšim suprugom Sinišom.

Autor: O. Bogdanović

#Dragana Mitar

#Đorđe Gajić