AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Treći sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Kristijan Golubović, koji je na samom početku otkrio prirodu njegovog odnosa sa Kristinom Spalević.

Ljubakamo se, vodimo ljubav, ima malo turbulencija oko naravi. Ona treba da shvati kakav sam ja, da ne može da me promeni u nekim stvarima. Mislim da će to leći na svoje mesto, popustljiva je, zna šta ima u ruci. Najviše je tišti što ne zna na čemu je sa mnom, da li ću ostati sa njom, da li ću se pomirit sa suprugom. Ja jesam sve u životu, ali nisam nonšalantan da uradim sve ovo i da me je briga... U mojoj glavi džumbus. Pokušavam da složim kockice. Nije mi lako. Najviše me brine Ivanino zdravljev. Iako me je stalno kinjila da je varam. Preko 500 puta je tražila da kažem da nemam ženu, dete, da sam samo sa njom u kontaktu zbog deteta. Ja niti sam radio, niti mislio tako. Kada se nakupilo to, ispalo je da sam ja p*čkopaćenik koji nije mogao 10 meseci bez s*ksa. To je apsurd, ja mogu i po 2, 3 godine bez s*ksa - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi su se javile emocije - prokomentarisao je Darko.
Kristina ima par stvari koje su dovele do ovoh ishoda. Razumevanje, energija... Nije mi se čak toliko fizički dopala, čak je van kriterijuma devojke koje ja voli. Ali taj njen IQ, koji je izražen... Dovoljno je da periferno vidi nešto sa strane i prokomentariše i mi se skapiramo. To nije kod Ivane tako. Niti tako kapira, niti želi da kapira, ne zanima je život van njene kuće. To je mikrosvet koji je sveden na ćerku, brata, majku i pomalo mene, a ona je meni bila centar sveta. I dalje je. I ona i Vera. Od svoje ćerke nisam nikad doživeo da mi skoči u zagrljaj kao da me voli. Ivana je udaljila ćerku od mene, vaspitala je da ne voli svog oca. Ćerki sam uvek nekako stranac i to me najviše boli. Ja sam uvek želeo da imam ćerku. Uvek sam govorio: "Samo da doživim da mi rođena ćerka skuva čaj i mogu da umrem". J*biga, nije se desilo. Vera sada kreće u školu 1. septembra. Mislim da će biti edukovana od strane majke da sve bude dalje i dalje od mene, baš zbog ovog čina - odgovorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji je tvoj plan da ćerki budeš ono što si želeo čitavog života? - pitao je Darko.
Toliko sam želeo da je vodim na sve mesta koje su moje oči videle, da joj ispričam sve priče koje je i meni otac, ja sam sklop mudraca koje sam susretao, a bacio sam na drugi teren, gde sam se borio sa demonima. Žao mi je što neću moći sve to da podelim kako sam hteo. Da sedim sa njom, radimo domaći, pravim joj hranu, pričamo o receptima... Ja ću uvek biti tata nevernik koji je mamu prevario sa tetom. Biće povređena preko majke, ona će joj reći sve najgore. Ona je do sada gledala sve naše svađe oko ljubomorisanja i nekih žena koje su postajale samo u Ivaninoj glavi... Ja sam ovo namerno uradio da bih pokazao kakvo je varanje kada ja to radim. Ja imam stvari da kažem koje bi promenile totalno sve, koje sam ja radio, a čuvao te tajne. Čuvao sam to za "Narod pita", da to bude senzacija - ispričao je Kristijan.
Zagolicaj nam maštu - dodao je Tanasijević.
Taj odnos sa Miljanom. Rekao sam joj da će doživeti da kažem ljudima sve što se dešavalo u apartmanu ako nastavi sa psihopatskim ponašanjem. Ja sam odavno imao neku nameru i rekao da mi niko nije rekao u životu preko 20 puta da me j*be u usta i da će da doživi da je ja j*bem u usta. Rekao sam joj da ne otvara usta, da ne bih dokazao koliko amoralna, prljava osoba... - pričao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si imao sa Miljanom Kulić? - pitao ga je Darko.
Nisam imao ništa direktno, ali desila se jedna haotična stvar. Ja ne zaboravljam kada neko pokušava da me ponizi javno, pa sam nešto... Otkriću - ispričao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.