AKTUELNO

Haos!

U toku je "Mićina igra istine", a Lepi Mića je upitao Anu Bulatović o ponašanju Milana Jankovića Čorbe prema Mišelu Gvozdenoviću i tome što se umešao u njegov sukob sa Kristijanom Golubovićem, kao i zašto se ona umešala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se umešala u svađu kada je Čorba skočio - rekla je Ana.
Umešala si se jer si zaljubljena u Mišela. Ko si ti? Popiš*m ti se u usta - poručio je Kristijan.
Meni ne možeš sigurno... Imam pravo da kažem šta hoću - odgovorila je Bulatovićeva.
Evo ga ti dečko, ali ne može, ne voli žene - odbrusio je Golubović kada je video Mišela.
Ja smatram da Čorba nije trebalo da se umeša u konflikt - dodala je pevačica, a Kristijan je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se mešao gde treba Mišel, a ovde gde zna da neću da ga marišem pred kamerama se umešao. Kada gunđa u bradu i kaže mu Čorba da ne provocira, šta se ti mešaš? Pet reči je rekao zbog kojih bih ga napolju odvalio od života. Cvileo bi kao pas - rekao je Kristijan.
Svaku priliku koristi da kaže šta sam ja ovo, šta sam ono, da mi psuje porodicu. Zamisli da sam odgovorio na ono sinoć, šta bi bilo - ubacio se Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću doći napolju, snimaću, znaš kakva ćeš p*čka da budeš. Kunem se u Lazara, Veru i mene da ću te naći napolju. Može mi se. Vidimo se napolju na mom terenu. A ova budala (Ana), što ne razume to, nego dođe i ona kad ja budem došao kod tebe, pa će isto da prođe - zapretio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bijem napolju, ima neko ko bije za mene - dodala je Ana.
Kristijan je mene tri puta pljunuo, a Čorba nije trebalo da ustane onako i priča da sam ga provocirao. Pristrasan, eto ti ga Kristijan napolju - zamerio je Mišel Čorbi, a on se pravdao.

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu je nastala još jedna svađa Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, a on je ponavljao da je ona "gutala sp*rmu" oženjenog čoveka, aludirajući na sebe, te naveo da nije direktno to radila, već iz čaše.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.