AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Kao i do sada, Ognjen Amidžić ugostio je aktuelnu ekipu – pevače Katarinu Grujić i Vuka Moba, influensere Unu Kalabar poznatiju kao Uki Q i Pinkovu zvezdicu Sergeja Pajića, kao i voditeljku Jovanu Jeremić.

Osim zbog karijere, Katarina Grujić privlači pažnju medija i zbog svog privatnog života. Atraktivna pevačica već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem. Poznati fudbaler je nedavno bio na meti kritika i negativnih komentara, a kako se nosi sa tim, da li je opterećenje kada je partner takođe poznata ličnost, kakav je njihov odnos i da li planiraju venčanje, pevačica će otkriti u emisiji „Amidži šou“. Takođe, govoriće o svojim planovima sada kada se noćni život Beograda polako vraća i da li planira nove pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, oduševio je gledaoce kao učesnik „Zadruge 4“. Iako je bio veoma popularan i pre, mnogi su nakon njegovog rijaliti učešća promenili mišljenje o svemu. Po prvi put, Vuk Mob će govoriti o roditeljstvu i šta je dolazak ćerke Teone promenio u njegovom životu, ali će se dotaći i svojih nekadašnjih cimera, situacija u „Zadruzi“ i otkriće o kome je promenio mišljenje, a sa kim će ostati u kontaktu po završetku rijalitija.

Foto: Jelena Simonović

Uki Q i Sergej Pajić su jedan od najpopularnijih parova među influenserima i iza sebe imaju neverovatnu podršku. Sergeja je publika upoznala kroz dve sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkova zvezdica“, a od tada je njegova karijera u usponu. Milionski pregledi na TikToku, veliki broj pratilaca na Instagramu i Jutjubu sigurno donose i dozu odgovornosti, a kako se Sergej i Una nose sa tim i kako izgleda život influensera otkrivaju u emisiji „Amidži šou“.

Nakon što je dala otkaz na TV Happy kako bi se više posvetila svojoj porodici, Jovana Jeremić je došla u žižu javnosti, a u medijima su mogle da se pročitaju brojne spekulacije o tome gde će Jovana nastaviti svoju profesionalnu karijeru. Ovog utorka na TV Pink Jovana će odgovoriti na sva pitanja i stati na kraj svim nagađanjima u vezi sa njenim poslovnim, ali i privatnim životom.

Kao što ste navikli, Ognjen će sve svoje goste staviti na lude izazove i igrice, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 1. juna uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Jovana Jeremić

#Katarina Grujić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Sergej Pajić

#Televizija Pink

#Uki Q

#Vukadin Gojković Vuk Mob

#emisija

#voditelj