AKTUELNO

Pravo u metu!

Istaknuta modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, godinama unazad važe za jedan od najskladnijih, ali i najintrigantnijih bračnih parova zbog velike razlike u godinama - Verica je od svog izabranika starija čak tri i po decenije, zbog čega je i crkva odbila da ih venča.

Foto: NKostić

Ipak, oni funkcionišu savršeno - Verica i Veljko uspeli su da prevaziđu generacijski jaz, o čemu svedoče njihovi brojni intervjui i TV gostovanja gde su govorili o svom braku i načinu života, na kom im brojni bračni parovi zavide.

Oboje su, inače, aktivni i na društvenim mrežama, gde njihove objave privlače pažnju, što je sada slučaj sa Veljkom koji je na sebi svojstven način pokušao da pratiocima približi svoje zanimanje. Usledile su rečenice zbog kojih je pobrao sve simpatije svojih pratilaca.

Pa, vidi da ti kažem... Muzika govori tamo gde prestaju reči. Ona daje dušu i oživljava materiju, mislima daje krila, a telu nemir. Ja je pakujem u note koje samo odabrani znaju da pročitaju, eto time se otprilike bavim - napisao je Kuzmančević.

Autor: D.T.

#Veljko Kuzmančević

#Verica Rakočević