AKTUELNO

Skačem stalno da vidim da se ne guši, da se ne davi, da vidim da li diše – otkriva reper.

U novom izdanju popularne emisije "Amidži Šou" koja se emituje na televiziji Pink, voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je voditeljku Jovanu Jeremić, pevačicu Katarinu Grujić, repera i bivšeg učesnika "Zadruge" Vuka Moba, mlade muzičke zvezde Sergeja Pajića i Unu Kalabar, poznatiju kao Uki Q i didžeja Matea.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularni reper je otkrio kako se snalazi u ulozi oca.

Ja sam malo psihotičan po tom pitanju, kako čujem ovu malu da se zakašlje, ja skačem da vidim da se ne guši, da se ne davi, da vidim da li diše, baš sam posvećen bebi, batalio sam dosta muziku zbog nje – otkriva Vuk.
Nažalost moraš da radiš ono što te plaća, moram da se malo više posvetim muzici, da se aktiviram, život bije sa svih strana, muzika je ipak ono što je mene napravila i ono što sam ja danas, moraš biti neko i nešto da bi gostovao u ovakvoj emisiji – priča reper.
Zahvaljući muzici sam tu gde sam ja, napravio sam toliko para koliko jesam, stvorio sam sve što jesam i moram biti jako odgovoran, jer ta muzika će sutra hraniti moje dete – zaključuje Vuk Mob u emisiji "Amidži Šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Vuk Mob