AKTUELNO

Ovakve stvari nikada nije priznala.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović započela je svoju karijeru pre nekoliko godina, objavljivanjem pesme "Savršeni par". Nakon toga, njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a nedavno je, na svoj rođendan, objavila dve nove pesme koje su već veliki hit kod publike.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Međutim, iako mnogi misle da ima sve što poželi, nju život nije mazio. Gubitak oca Željka i to što joj je majka Ceca nosila nanogicu ostavili su teške posledice na nju. Iako ne priča previše o svom životu i osećanjima, sada je priznala neke stvari koje nikada nije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Đenka

- Svet mi se srušio kada su mami stavili nanogicu. Jednom sam zaplakala i više nikad! Potisnula sam osećanja i ni sa kim nisam pričala o maminoj nanogici. Utehu sam pronašla u hrani, za pola godine ugojila sam se 20 kila - izjavila je Anastasija, pa dodala:

- Deca su mi govorila: "Tebi je mama u zatvoru", a ja sam im odgovarala: "Ne lupajte gluposti, naravno da nije! Ona je na turneji u Americi!". Kad sam shvatila šta je istina sa 10 - 11 godina, prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je to da su ta deca, koja su nas začikavala, bila u pravu. A ja sam se svađala sa njima, govoreći im da novine lažu. Svakako da sam tada bila previše mala da bih znala istinu, niti bih to razumela. Iz ove perspektive shvatam da je bilo nužno da nam se kaže ta "bela laž" - kazala je Anastasija.

- Momenat kad su došli da joj stave nanogicu nikad neću zaboraviti. Do tada je sve bilo u vazduhu, hoće-neće, ali kad je došlo do toga, ceo svet mi se srušio. Bilo mi je užasno teško. Kada sam videla da joj stavljaju nanogicu, nisam mogla da izdržim, pa sam počela da plačem tu pred svima. Tada sam pustila suze i posle više nikad. Zakopala sam sve i potisnula sam osećanja. Mami je bilo preteško kad me je videla da plačem, a i Veljku sigurno nije bilo lako. Nismo pričali o tome, što je veoma čudno, jer smo svo troje vrlo otvoreni i pričamo o svemu. Očigledno da nam je svima bilo lakše da ne pričamo o tome, već o vedrijim temama, da ne bismo svi kompletno poludeli. Pritisak medija je bio enorman i nije nam trebalo da obrađujemo tu temu i kod kuće.

- Prazninu koju osećam zbog smrti oca niko i ništa ne može da popuni - ispričala je pevačica.

Foto: E-Stock/Žarko

#Anastasija Ražnatović