AKTUELNO

Iznenadićete se!

Poznati italijanski influenser i biznismen Đanluka Vaki vakcinisao se u Beogradu 12. maja, a sada je ponovo došao u Srbiju kako bi se revakcinisao u Hali 3 Beogradskog sajma. On je u Beograd stigao privatnim avionom sa svojom suprugom Šeron.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Nakon što je obavio vakcinaciju, on je razgovarao sa pripadnicima medija, kojima je otkrio zašto je izabrao baš Beograd za vakcinaciju, ali i da će se vratiti u Beograd kada se pandemija završi.

Volim ovo mesto. Ne znam mnogo, ali znam da imam korene u Srbiji sa očeve strane, ali nisam to istraživao. Hvala vam na svemu, veoma sam srećan što sam ovde, što mogu da se vakcinišem. Nadam se da ćemo kad jednom pandemija prođe da napravimo koncert i da ćemo zajedno svi slaviti. Odlazim danas jer imam sastanke u Italiji. Ali doći ću da uživam u gradu i budem neko vreme. Beograd sam izabrao za vakcinaciju zato što je blizu i znao sam da sam kod kuće - rekao je on okupljenim novinarima.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Pored njega je sve vreme bila njegova supruga, manekenka Šeron Fonseka, koja je upola mlađa od njega. Ona mu je najveća podrška u svemu, a nedavno su dobili i ćerkicu.

- Šeron je Amerikanka, u Italiji nije bilo moguće da primi vakcinu. Moja majka je veoma loše, imala je rak, ćerka nam je imala operaciju nedavno, želeli smo da budemo sigurni - dodao je Italijan.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Autor: N.V.