AKTUELNO

Uživa u životu!

Glumica Jelena Gavrilović važi za jednu od najangažovanijih na našim prostorima, a iako je pandemija koronavirusa poremetila sve, ona se ne kaje jer smatra da je prošla godina donela nešto što je trebalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Jelena istakla za emisiju "Premijera", zadovoljna je sobom i uvek bira tako da bude.

- Ja sam uvek zadovoljna sobom, mislim da je to odluka žene da bude zadovoljna. Kardinalna greška je da odeš kod frizera kada hoćeš nešto da menjaš. U svakom trenutku gde sam, tražim nešto lepo - rekla je ona, pa se osvrnula na prošlu godinu i sve što se događalo:

- Mi smo izgubili fantastične, ne samo glumce, nego i filmske radnike i to je nešto što ne može da se nadoknadi, teško mi je o tome i da pričam. Mislim da su više od nas pogođeni pevači, nije bilo koncerata, a mi smo koliko toliko možda mogli da snimamo. Mislim da iz ovoga trebamo da izađemo mudriji, posao neće nigde da pobegne, a vratili smo se pravim prijateljima i porodici. Ja sam sada u pravim godinama da snimim neku ulogu koja će obeležiti moju karijeru. Ako kažem da sam snimila, nešto na šta sam najponosnija jeste sinhronizacija filma "Zaleđeno kraljevstvo". Muzika je moj hobi, ja ne moram to da radim, ali pevam ono što volim i zato uživam u tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Već godinama Jelena uživa u ljubavi, a kako je istakla, smatra da je čovek sa kojim je "onaj pravi".

Ja mislim da žena suštinski uvek zna koji je muškarac taj čim ga upozna. A mnogo je bolje da dođe tiho, blago, a meni se desila kada je nisam očekivala i zato znam da je prava - rekla je Jelena.

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.