AKTUELNO

Sve pršti od luksuza!

Jedna od najpopularnijih folk pevačica mlađe generacije, Aleksandra Mladenović, danas puni 27. godina i tom prilikom organizovala je gala proslavu u jednom prestoničkom lokalu.

Među prvim zvanicama na luksuznu proslavu pristigao je čuveni voditeljl ''Pink'' televizije, Milan Milošević.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pink.rs se našao na licu mesta i tom prilikom ekskluzivno donosi veliki rođendanski intervju popularne pevačice, koja je svojom pojavom na rođendanu sve ostavila bez daha.

Ja se osećam i dalje mlado, i dalje sam mlada, pa nek je i 27. godina - priča ona.

Šta je ono što si mislila da ćeš postići do 27. godine, a nisi?

Verovatno još jedan album, ali korona nas je sprečila u tome, tako da će još malo da sačeka. Malopre sam se vratila iz Nikšića, počela sam sa nastupima.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako je proteklih meseci bilo bez posla, publike i finansija?

Mnogo teško! Kad sam se vratila na scenu i stala da pevam, nisam znala šta ću sa rukama, nisam znala neke tekstove jer nisam pevala godinu i po dana, samo sam se okretala ka bendu. Ubaciću i nove pesme u repertoar.

Budući da si jedna od najtraženijih mlađih pevačica, da li si uspela da uštediš pre početka pandemije?

Ja sam uspela da uštedim, kupila sam i stan, nisam znala da ćemo prestati da radimo. Nisam u nekoj zavidnoj finansijskoj situaciju, nisam ni ja imala, ali preživljavala sam.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ovom prilikom otkriva kako je provodila vreme tokom pandemije.

Mnogo više vremena sam provodila kod mame, mama je spremala i zato sam se ugojila puno. Navikli su sad da budem kod kuće, ali plašim se zbog hrane jer ne mogu da odolim i gojim se. Svakako da i ja znam da kuvam, tu nema problema - dodaje Aleksandra.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Osvrnula se i na svoj ljubavni život:

Nisam trenutni raspoložena za ljubav, pustili su nas da radimo, tako da sam fokusirana na to. Ne mogu da nartučujem dečka, ljubav se prosto desi. Sve koleginice će sad da mi traže momka i muža. Kod mene nema nekih kriterijuma, bitno da je dobar čovek, da postoji hemija i da se mi razumemo. Ljubomorna jesam, ali do neke granice, kao i svaka žena. Ja sam sigurna u sebe, gledam da to što je moje bude samo moje - zaključila je pevačica.

Autor: M.M.

#Aleksandra Mladenović