AKTUELNO

Spavamo naizmenično, menjamo se u zavisnosti kada se beba budi – kaže pevač.

Pevač Sloba Vasić pre nešto više od dva meseca postao je otac devojčice, kojoj su on i njegova izabranica Lela dali ime Marija, a bračni par je sada za Pink.rs otkrio i kako se snalazi u novoj ulozi.

Foto: Instagram.com

Naime, Sloba Vasić i njegova izabranica Lela, posetili su jedan prestonički restoran povodom rođendana pevačice Aleksandre Mladenović, pa su tom prilikom otkrili nove detalje roditeljstva i kako se snalaze u toj ulozi.

Baka čuva bebu večeras, moja majka je došla da nam pomogne oko bebice, pa smo zbog toga večeras ovde, inače bi bilo teško – započinje Lela, Slobina supruga.
Odlično se snalazimo, nema greške, što bi se reklo – kaže Sloba.

Na pitanje ko više pomaže jedno drugom, Lela kaže da je oduševljena svojim suprugom.

Pomaže sve. Moram da ga pohvalim, stvarno je odličan, nema šta. Presvlači pelene, čuva je non-stop – rekla je Lela.
Što se toga tiče, uvek ću biti dobar tata, siguran sam u to. Spavamo naizmenično, menjamo se u zavisnosti kada se beba budi, nekad spava celu noć, nekad se probudi u toku noći 3-4 puta, tako da sve zavisi, mi se sve dogovaramo – kaže pevač.

Lela je otkrila i kako će snaći bez Slobe u budućem periodu, s obzirom da su nastupi polako krenuli.

Kad krenu nastupi, videćemo kako će biti. Nekako sam se i već navikla, bebica već ima 2 i po meseca, pa smo se snašli, kada Sloba bude bio na nastupima doći će drugarica da mi pomogne i da bude uz mene za početak, pa posle lagano – zaključuje Lela za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Sloba Vasić