AKTUELNO

Iskrena, kao i uvek.

Mlada muzička zvezda Aleksandra Mladenović sinoć je proslavila svoj 27. rođendan, a na gala proslavi u prestonički lokal kolege i prijatelji samo su pristizali.

Mnogi nakon duge pauze nisu imali priliku da zablostaju, te su ovog puta dali sve od sebe.

Atraktivna pevačica Katarina Grujić je i ovog puta opravdala titulu crne vatrene, te zanosnom toaletom mamila uzdahe i sve ostavila bez reči.

Nastupi su počeli da se zakazuju, nema veće sreće, sve mi je to nedostajalo. Htela sam pesmu da objavim za moj rođendan, ali imali smo tehničkih problema, pa smo odložili za nekoliko dana kasnije - priča Grujićeva.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Prvi put se ruku pod ruku pojavila sa svojim izabranikom Markom Gobeljićem.

On ima svoj posao, sportista je i ne treba da se pojavljuje u estradnim medijima. Ima svoje medije kojima treba da daje intervjue. Ja sam estradni umetnik, on je sportista i to će tako i ostati - dodaje Kaća.

Kako reaguješ na stereotip ''Pevačica i fudbaler''?

Ne, ja ne znam nešto mnogo pevačica i fudbalera. Lepo je kad su dvoje sa javne scene i kad se razumeju - komentariše Kaća.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Osvrnula se i na neprijatnu situaciju koju je supruga Ljube Perućice doživela u jednoj prestoničkoj prodavnici garderobe, gde je u svlačionici primetila kameru.

To je katastrofa, nadam se da će nadležni organi da reaguju, niko ne sme da se snimi kada je nag ili se presvlači, ubuduće ću obraćati pažnju.

Osvrnula se i na čuvenu emisiju ''Amidži Šou'' u kojoj je ovog utorka gostovala zajedno sa voditeljkom Jovanom Jeremić.

Bilo je fenomenalno, Jovana je dovela atmosferu do usijanja, da nije bilo nje uspavala bih se. Ona je meni stvarno super, skoro se nisam tako dobro provela - zaključila je Katarina.

Autor: M.M.

#Katarina Grujić