AKTUELNO

Još jedna burna noć za nama.

Kako su se prethodnih dana i nedelja dešavale razne ljubavne drame, pucala prijateljstva, razna ogovaranja, sinoć je bilo izuzetno napeto, jer su zadrugari morali da se ogole pred milionskim auditorijumom.

Jedan od događaja koji je uzdrmao zadrugare, a izazvao i reakcije publike, bio je skandal sa žurke između Kristine Spalević i Kristijana Golubovića. On je dobio brojne osude od strane svih, a Kristina je stalno krivila sebe. Međutim, Kristijan je odlučio da stavi tačku na njihovu vezu, kako bi sklonio Kristinu od negativnih komentara.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su sinoć bili na ratnoj nozi, s obzirom na to da su pravili haos po imanju pre emisije, pa je Janjuš najavio kraj, i da neće moći svaku svađu više završavati akcijom u krevetu. Miljana je videla svoj bivši odnos u njima, pa je poručila da će biti kao i uvek, a nakon brojnih pitanja na tu temu, i njihovih prepucavanja do rane zore, ponovo su pogazili svoju reč, pa se smirili na dobro poznati način.

Nenad Aleksić Ša je juče dobio poruku od Tare Simov putem balona koji su leteli iznad Bele kuće, a bez obzira na surovost zadrugara i saznanja da je kažnjen zbog komuniciranja sa njom na taj način, on je i dalje branio njihovu ljubav. Ali, glavna tema je bila nova zadrugarka, a njegova bivša devojka, Jelena Batos, zbog koje se zapetljao u laži o njihovoj vezi, a zadrugari su ostali u nedoumici da li mu je ona bila samo kombinacija ili je čak i dugogodišnja veza.

To nije bio kraj saznanjima o reperovoj prošlosti, pa je Jelena odgovorom, da nije bila njegova ljubavnica, otkrila da su oko njega bile druge žene dok je bio u braku. Gledaoci su čak primetili sličnost između nje i Tare, ali je Ša govorio suprotno, te da Jelena nije neko koga gleda na taj način. Sve u svemu, Jelenina misija da osvesti repera nije ni ove večeri uspela, pa je on ponovo izjavio da će dati svaki dinar za Taru.

Ni Jovanu Ljubisavljević nisu zaobišla pitanja gledalaca, ali se dobro snašla u odgovorima, kad je branila svoju ljubav sa Stefanom Karićem, a negirala sva pitanja koja su imala veze sa drugim muškarcima. I Stefan nije mogao da prećuti, naročito kada je bila pokrenuta priča o njihovom se*sualnom odnosu, a za koji se priča da je bio brutalan. On se jako razbesneo za crnim stolom, a želeo je da zna ko prenosi takve informacije po kući.

Autor: I.P.

#Zadruga