AKTUELNO

Mladoj glumici neće biti svejedno kada bude čuo na koji način njen dragi provodi poslednje momačke dane, pre ulaska u bračnu luku.

Srpski košarkaš Miloš Teodosić proslavio je svoje poslednje momačke dane pre venčanja u Drinskoj kući kod Ljubovije, gde je okupio najbolje prijatelje i atraktivne devojke koje su momcima na sebi svojstvene načine ulepšale ovu besanu noć.

Foto: Printscreen Youtube

Verenik glumice Jelisavete Orašanin, koju će oženiti za pet dana, na svojoj momačkoj večeri uživao je, navodno, u zavodljivom plesu go-go igračice Une Grujić, koja se svukla i samo za mladoženju odigrala seksi ples u čaši, po kojem je prepoznatljiva.

Pročitajte još... SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA: Šašić progovorio o RAZVODU Sonje i Lukasa, pa bivšu ženu PONIZIO kao nikada do sada!

Foto: Beta, Youtube

- Meni su javili dva dana ranije da će biti momačko veče i rekli mi da o tome ništa ne pričam. Teo je samo znao gde se održava zabava, a sve ostalo su njegovi drugovi organizovali. Na proslavi je bilo oko dvadesetak Miloševih prijatelja. Ženskog društva nije bilo, osim igračice Une Grujić, koja je kao specijalna gošća odigrala svoju čuvenu plesnu tačku u čaši - rekao je izvor blizak košarkašu koji je insistirao da ostane anoniman, a da je nastupila na ovoj žurki potvrdila je i sama Una, koja je istakla da je Teo bio oduševljen njom.

Tačno je da sam imala nastup u petak uveče na Teodosićevoj zabavi. Neću da otkrivam detalje da mu ne bih nešto pokvarila. Mogu samo da vam kažem da je on divan mladić, kulturan, oduševljen je mojim vatrenim nastupom. Drago mi je što sam mu ulepšala veče - rekla je igračica, a medije je, inače, preplavila informacija da je gošća na Teovoj žurki bila i starleta Mimi Oro.

Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Mimi Oro

#Venčanje

#svadba

'