AKTUELNO

Energija na zavidnom nivou kao i uvek!

Grupa "Hurricane" nastupila je sinoć u jednom klubu u srpskoj prestonici, a to im je prvi nastup nakon nedavne "Evrovizije", na kojoj su zauzele 15. mesto.

Ispred splava su se pojavile vidno raspoložene u svom stilu, a ekipa emisije ''Premijera'' ih je sačekala na licu mesta.

Foto: TV Pink Printscreen

One su nastupile nakon duže pauze, zbog pandemije koronavirusa, a atmosfera u pomenutom klubu je bila uzavrela!

Foto: TV Pink Printscreen

Pojavile golih stomaka, sa šljokicama po garderobi, a jedna od prvih pesama koje su izvele bila je upravo "Loco Loco", kojom su predstavljale Srbiju na takmičenju za najbolju pesmu Evrope.

Video: Instagram.com/seen.bozji

Pred sam izlazak na binu u razgovoru sa ekipom emisije ''Premijera'' nisu krile uzbuđenje.

Jedva čekamo da uđemo! Utisci posle Evrovizije su se slegli, ali diviš po nama, sijamo i dalje. Ispalo je stvarno najbolje moguće, mnogo smo se potrudile za to. Mesecima smo radile na tome, tako da bilo je na visini zadatka - pričaju one.

Foto: TV Pink Printscreen

Ksenija je ovom prilikom otkrila šta joj je tata Nenad Knežević Knez prvo rekao nakon finala:

Rekao mi je zašto jedeš u kadru i prosipaš vino po sebi. Nisam bila svesna da su me tad uhvatili baš, ali eto, živi smo ljudi, jedemo, pijemo, to je sve normalno, ne znam čemu tolika fama - kaće Ksenija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Vučić se osvrnula na podebnika iz Italije, koji je pobrao sve simpatije publike širom sveta, a dobro je poznato da je on prvo njoj zapao za oko.

Kladila sam se na njega i dobila sam opkladu. Prve smo mu čestitale, drago mi je da su pobedili, puna podrška, nije to toliko drastično kao što je predstavljeno u medijima - priča Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#hurricane