AKTUELNO

Razvezala jezik!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Panda i Kendi imali su priliku da ugoste bivšu zadrugarku Rebeku Popović.

Foto: RED TV

Rebeka je, naime, dobra drugarica sa trenutnom zadrugarkom Kristinom Spalević, koja se trenutno nalazi u turbulentnoj vezi sa Kristijanom Golubovićem.

Kristina voli da provocira, da čačka, mada ona dobru zabavu pravi, ušla je pred kraj rijalitija, zakačila se za super tipa – započinje priču bivša zadrugarka.
Ne mislim da je ušla namenski, ali ona je jedina takmičarka za sve četiri sezone koja je ušla gotovo na kraju i ostala toliko dugo, nijedna se nije toliko zadržala – kaže Rebeka.

Foto: RED TV

Kristijana nije bilo u ovom rijalitiju, sve se vrtelo oko Tare i Ša, i odjednom desio se bum, upada Kristina i dešava se zaokret situacije. Nekako je ta priča oko Kristijana i Kristine izašla u prvi plan, s tim što čovek jeste oženjen, ali mnogi su bili oženjeni – priča Popovićeva kroz smeh.
Od nje se može očekivati sve, ja znam tu njenu prljavu narav, zna da bude prgava i da tera kontru, voli da provocira. Kristijan je naučio da drži konce i da je on u prvom planu, a ona mu nekako to ne dozvoljava. U početku sam mislila da je to neka rijaliti fora i da će to trajati instant, jer kad je ona ušla, nju niko nije prihvatio – zapaža ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka otkriva i da li je zadovljna učešćem svoje drugarice u rijalitiju.

Nisam zadovljna njenim učešćnjem. Kao prijatelj bih joj rekla da joj Kristijan nije trebao, ali trebalo je da bira s kim će i šta će. Ako si htela nešto drugo da napraviš od sebe, imala si neki drugi cilj zacrtan, trebala je malo drugačije da složi kockice – zaključuje Rebeka u emisiji "Pitam za druga".

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Rebeka Popović