AKTUELNO

Dosta mu je svega!

Nakon svakodnevnih skandala u najgledanijem rijalitiju na Balkanu, između jednog od najintrigantnijih parova u istoriji rijalitija, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, ekskluzivno za Pink.rs oglasio se Majin tata, Radomir Marinković u narodu poznatiji kao Taki.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Taki je ljut zbog čitavog razvoja situacije u ''Zadruzi 4'', te je ovom prilikom ponovo osuo paljbu po Marku Janjuševiću Janjušu:

Po mom mišljenju je najbolje da se oni razdvoje. Moram da ga pljujem, jer nije korektan prema mojoj Maji. Ona dok je bila sa Čorbom nije imala nikakav napad. On izazove u njoj ono najgore, ljubomoran je što Maja nosi kupaće kostime, jer on ne može da isprati. Nikad nije imao tako atraktivnu devojku pored sebe - priča Taki.

Foto: Privatna arhiva

Prvi put je otkrio i metodu kojom će pokušati da razdvoji Maju i Janjuša:

Voleo bih da je ovo definitivno kraj, dao bih sve na svetu da jeste, mada sumnjam. Samo da mi dete izađe živo i zdravo i da se razdvoje. Maju sklanjam u inostranstvo čim se završi rijaliti i ispuni sve obaveze prema televiziji. Moram da je sklonim iz Beograda, idemo za Švedsku, tamo imam porodični biznis i tamo se vraćamo... Ipak ona ima 25 godina. To su moji planovi i moje želje, e sad, videćemo kako će ispasti na kraju - otkrio je Taki svoje planove za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen/RED TV

Autor: M.M.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Taki Marinković