AKTUELNO

Uživo na televiziji Pink od 13.30 časova!

Kao što ste već i navikli "Premijera - Vikend specijal", vaša omiljena emisija o poznatima, čeka vas i danas u dobro poznatom terminu od 13.30 časova na televiziji Pink. Voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić vodiće vas kroz petočasovni uživo program, gde će sumirati utiske i prikazati vam šta je to obeležilo nedelju koju ispraćamo, ali i doneti nove, ekskluzivne informacije. Novinar Nemanja Vujičić uključivaće se i ove nedelja sa poznatima u program uživo, i to sa različitih lokacija.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Danas vas očekuju izveštaji svega onoga što se dešavalo u životima poznatih tokom prošle nedelje, ali ne samo to. Pevačica Goca Tržan će, nikad iskrenije, otvoriti dušu o svom životu i izneti detalje koje javnost nije znala. Goca će otvoriti dušu o svom životu sa bivšim suprugom sa kojim ima ćerku, ali i o čoveku koji misli da je njena najveća ljubav, a nije u pitanju Raša.

Uživo će se u emisiju uključiti i pevačice Emina Jahović, koju domaća javnost nije imala skoro prilike da vidi, a koja izdaje novu pesmu i prvo će progovoriti za "Premijera - Vikend specijal", kao i Goga Sekulić i Mina Kostić, koja će pričati o Džeju Ramadanovskom šest meseci nakon njegove smrti.

Takođe, pevačica Sanja Đorđević će, posle dužeg vremena, stati pred kamere i pričati o svemu onome što se dešavalo u njenom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Imate sve razloge da danas od 13.30 časova budete uz program televizije Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatima "Premijera - Vikend specijal"! Vidimo se!

Autor: N.V.