AKTUELNO

Mnogo se pisalo o ovome, a evo šta kaže ona!

Pop pevačica Goca Tržan prvi put je, posle dugo vremena, dala otvoren i iskren intervju gde je govorila na razne teme i to samo za emisiju "Premijera - Vikend specijal", na televiziji ''Pink''.

Foto: TV Pink Printscreen

U razgovoru sa Nemanjom Vujičićem, Tržanova je otkrila sve o odnosu sa svojim suprugom Rašom Novakovićem.

Poslednjih meseci mnogi mediji su pisali da se pevačica podvrgla vantelesnoj oplodnji, a ovom prilikom otvorila je dušu o roditeljstvu i odnosu sa Rašom. Evo šta bi bilo u slučaju da ne dobiju zajedničko biološko dete:

''Ostvarivanje u ulozi majke'' je najgora floskula koju sam čula! Niko ne glumi u filmu, ne ostvarujem se u ulozi, ja kad rodim dete, to je za ceo život. To samo zvuči bitnije i dramatičnije od 'rodila dete'. Motiviše me moja želja, moj suprug, moje dete. Ali jako je važno postaviti prava pitanja. Da li si ti spreman da budeš sa mnom čak i da ne dobijemo naše biloško dete? Naravno da sam to pitala Radomira. Tu se pojavljuje problem našeg odnosa. Ja imam 14 godina više od njega, i ako sad ne uspem da rodim, teško da ću to uspeti za par godina. Mora da bude iskren i sve je potpuno u redu. To nije manjak ljubavi da me ostavi zbog toga. To je iskrenost i želja za opstankom i razmnožavanjem - ispričala je Goca iskreno u emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković