AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Reporter Nemanja Vujičić je kao i svake nedelje na ulicama Beograda, a ovoga puta u okviru emisije ''Premijera Vikend specijal'' sastao se sa folk pevačicom Sanjom Đorđevićm.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom govorila je na brojne teme, a osvrnula se na svoju borbu sa opakim virusom.

Plašila sam se za porodicu, a kovid sam pobedila tako što sam se isključila na 5-6 vekova u knjige, filmove, serije. Pobegla sam iz ovog vremena, i morala sam da se resetujem. Sad kad razgovaram nemam onu elokvenciju kao ranije - priča Sanja kroz šalu.

Na vrhuncu popularnosti odlučila je da se povuče, evo i zašto.

Bila je velika doza prezasićenja. Sebe sam izgubila i morala sam da se pronađem. Nisam želela da pričam o nebitnim stvarima, a u tračeve se ne petljam, kad imam novu pesmu ili koncert odazovem se. Nisam neko ko je nametljiv da bi bio stalno prisutan, a i mnogo vremena oduzima. Moj omiljeni deo posla su koncerti, ja sam najbolja kada sam na sceni. Energiju čuvam za one koji me vole, fanovi su mi i dalje verni. Izbaciću nove pesme, ali ne sad u ovoj gužvi kad svi izbacuju - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno je bila na proslavi prvog rođendana unuka Svetlane Cece Ražnatović, malog Željka Ražnatovića.

Bilo je divno, ispratila sam sva njihova porodična dešavanja. Posle dužeg vremena sam bila na žurki, popila sam dve rakije i mrtva pijana sam bila. udavila sam sve ljude, emocije su mi proradile. Toliko je bilo lepo! Ova pauza nam je pomogla da shvatimo koliko volimo muziku i jedni druge. Tamo sam se pojavila sam detetom, najsigurnija sam sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam dobar drug, ali uvek se znalo šta može, a šta ne. Moje kolege su malo strožiji roditelji, ali sve su to dobra i vaspitana, familijarna, odana deca. Uloga ćerke, sestre, majke, supruge i prijateljice su najbitnije. Sve ove godine sam se trudila da nikoga ne osramotim, dostojanstveno sam išla u život jer cenim sebe i svoju porodicu. Najbitnije mi je moje mišljenje, ako nisam zadovoljna znači da nisam uspela, a ja sam sve ove godine zadovoljna, vredna i čistog obraza, to je moj najveći uspeh - zaključila je Sanja.

Ovom prilikom otkrila je i kako je upoznala svog muža.

On je mene izradio, mislila sam da su me kidnapovali. Moji su bili razočarani, jer sam napustila školu. Ispostavilo se da je on moja najveća ljubav. Živeli smo u Sarajevu, pa smo se preselili u Beograd. Pobeda je kad sačuvaš porodicu! Moj suprug je sportista, ustaje rano, trenira, drugačije žvimo, zato ne voli da ide po događajima. Samo ispoštuje!

Foto: TV Pink Printscreen

Evo koja pesma joj je donela najviše novca:

1998. sam imala ''Janja umiljato'', taj album je zaista bio u tom periodu najuspešniji u Jugoslaviji. Ne znam koja tačno pesma, ali taj album sigurno - otkrila je Đorđevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Sanja Đorđević