AKTUELNO

Karambol!

Sledeći mali budžet dobila je Dragana Spasojević.

Dragana, mali budžet. Šta da kažem. Mnogo vremena je provela u pabu i sa mnom. Došlo je do svađe i rasprave, rekla je sve najgore za mene. Nisi trebala toliko nisko da udaraš. Sve što trezan misli, pijan govori. Prišao sam ti pijan, zagrlio te i rekao da te ne mrim. Smatram da nisam išao tolio nisko, kao ti. Ne diraj me, ne diram te - obrazložio je Mišel.
Ovo je očekivano od tebe, govoriš o sebi. Od tebe je sve rečeno, opušteno. Linija manjeg otpora, standard - nadovezala se Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel Gvozenović sledeći mali budžet dao je Filipu Caru, što je izazvalo opaki konflikt izmađu njih dvojice.

Hoćeš da komentiram odmah ili? Do večeras ću se ohladiti - odmah se ubacio Car.
Uvek moraš da podbodeš - pokušao je Gvozdenović da dođe do reči.
Od kad si u vezi sa mojom bivšom ženom malo slabije - bockao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde naučio da nemam komplekse. Kad si sa Minom u odnosu imaš averziju. Mišel je i muško i žensko ime, a Filip samo muško. Govorim ovim ljduima samo da me ne iznervira dao sam mu veliki budžet. Neću ti pričati pod kojim okolnostima si sa Minom. Pet puta sam ti rekao priđi joj, razgovaraj, budi dobar sa njom. Savetovao sam te da joj daš priliku, daće ti priliku - besneo je Car.
Kad smo kod Mine, nije mi se svidelo - pokušao je da objasni Mišel ali ga je Filip prekinuo.
Ja sam tebi dao veliki budžet! Rekao sam najviše sam se ogrešio o Mišela! Izvinjavao sam ti se, dobar odnos smo imali. Odnosio sam se prema tebi jako dobro, rekao da Minu neću dirati. Nikad nisam rekao da smrdiš - urlao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si mi dao mali budžet i rekao Mina je moja devojka, ti si bio loš. Govorio sam ti stvari koje će proći kod nje, kad si napravio ono kod wc-a - hoterisao je Filip.
Rekao čovek "Mišel bi pre slupao Minu u glavu nego ja" -rekao je Gvozdenović.
Da! To i mislim - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si rekao sada je moja devojka, nekada je bila tvoja, bio si grozan prema njoj i njenoj obitelj, iz poštovanja prema njoj ne mogu ti dati više od 2000 - nastavljao je Car.
Ti meni daješ 2000 na kontu neke svađe od pre 8 meseci! Daj da te naučim - odbrusio je Filip.
Ja sam stariji i iskusniji i prošao više sveta! Zanemarićemo to, dajem ti mali budžet jer voliš da me poniziš i nisi me ispoštovao, da ne bude da sam pi*ka! Nisi me ispoštovao za Minu! Treća stvar zameri sam što je rekao da bih je udario pre nego ti - branio se Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam rekao nemoj Mišel, ona je ku*va, odnos vam je fejk... Ja sam njemu indirektno sve rekao. Znaš zašto me ovo vređa? Nikad nisam ušao u konflikt sa tobom, ni kad si sa njom, ni kad nisi, naš odnos je isti - objašnjavao je Filip Car.
Jel si bolestan? Da znamo. Ispadaš budala i kreten! Koga ćeš ti da savetuješ? Pustite Filipa, ipak je bolestan - ubacila se Nadica.
Jel treba da kažem da je vaša mezimica ku*vetina koja se je*ala za 2000 dinara - upitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ustaješ ovde i pominješ mene! Ja ne pominjem da si psovao Mininog brata. Ne mešaj se u moj i Nadičin odnos! Filipe, nemoj da jedeš go*na! Imam poštovanja prema njoj i njenim godinama, nisam je vređala - ubacila se Miljana Kulić.
Rekao si da je on malouman, a ti nisi, ti si bolestan! - odbrusila je Nadica Filipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga